Hoe Een Achtergrond Op Uw Bureaublad Te Kiezen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Achtergrond Op Uw Bureaublad Te Kiezen
Hoe Een Achtergrond Op Uw Bureaublad Te Kiezen

Video: Hoe Een Achtergrond Op Uw Bureaublad Te Kiezen

Video: Hoe Een Achtergrond Op Uw Bureaublad Te Kiezen
Video: Bureaublad achtergrond veranderen 2023, Maart
Anonim

De desktop moet zo worden georganiseerd dat de gebruiker snel toegang heeft tot de benodigde bronnen. Maar ook het ontwerp speelt een belangrijke rol. De keuze van behang voor je bureaublad moet niet alleen creatief, maar ook logisch worden benaderd.

Hoe een achtergrond op uw bureaublad te kiezen
Hoe een achtergrond op uw bureaublad te kiezen

instructies:

Stap 1

Bepaal je schermresolutie. Als je een behang kiest dat niet in verhoudingen past, kan het vervormen bij plaatsing, en dit ziet er niet erg aantrekkelijk uit. Klik ergens op het bureaublad dat vrij is van bestanden en selecteer Eigenschappen in het contextmenu. Ga in het dialoogvenster dat wordt geopend naar het tabblad Instellingen en onthoud welke waarde in de groep "Schermresolutie" staat. Vergelijk bij het kiezen van behang de resolutie in de beschrijving met de gegevens die u hebt ontvangen met het onderdeel "Scherm".

Stap 2

Kies het behang waar je lang naar kunt kijken. Besteed aandacht aan het kleurenschema en het onderwerp. Een foto met veel kleine details of een foto die te licht is, kan vermoeiend zijn en een deprimerend thema kan de stemming verpesten. De prestatie wordt hierdoor verminderd. Het is ook de moeite waard om aandacht te besteden aan het gebied van de afbeelding waarop de snelkoppelingen van programma's en mappen zich zullen bevinden - de pictogrammen mogen niet verloren gaan tegen de achtergrond van de achtergrond, anders wordt u elke keer nerveus als u op zoek bent naar het gewenste icoon. Als u een volledig harmonieus uiterlijk van het bureaublad bereikt, zorg er dan voor dat de afbeelding in kleur en met de taakbalk overeenkomt.

Stap 3

Experimenteer, de achtergrond op uw bureaublad kan voor onbepaalde tijd worden gewijzigd. Soms ziet de foto zelf er mooi uit, maar als je hem als achtergrond instelt, voelt het alsof er iets mis is. En dit gevoel zou niet moeten zijn, anders zal het elke keer dat je achter de computer werkt afleidend zijn. Om het fotobehang te installeren, roept u het onderdeel "Weergave" aan op de manier die in de eerste stap is beschreven. U kunt ook op de knop Start klikken, het Configuratiescherm openen en het gewenste pictogram selecteren in de categorie Vormgeving en thema's.

Stap 4

In het dialoogvenster dat wordt geopend, gaat u naar het tabblad "Bureaublad" en geeft u met behulp van de knop "Bladeren" het pad op naar de map waarin uw achtergrond is opgeslagen. Als u de "Center"-methode hebt gekozen om de afbeelding te positioneren, selecteert u de achtergrondkleur met behulp van het palet uit de groep "Kleur". Klik op de knop Toepassen om de nieuwe instellingen van kracht te laten worden en sluit het dialoogvenster Weergave.

Populair per onderwerp