Een Afbeelding Invoegen Op De Achtergrond

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Invoegen Op De Achtergrond
Een Afbeelding Invoegen Op De Achtergrond

Video: Een Afbeelding Invoegen Op De Achtergrond

Video: Een Afbeelding Invoegen Op De Achtergrond
Video: achtergrond en afbeelding toevoegen 2024, Mei
Anonim

De mogelijkheden van digitale fotografie stellen u in staat om meerdere verschillende foto's te combineren tot één foto. Fragmenten van de ene afbeelding kunnen eenvoudig in een andere worden ingevoegd met behulp van de populaire grafische editor Photoshop.

Een afbeelding invoegen op de achtergrond
Een afbeelding invoegen op de achtergrond

instructies:

Stap 1

Open Photoshop en laad er een afbeelding in die als achtergrond zal dienen en een afbeelding die u als overlay wilt plaatsen.

Stap 2

Als de afbeelding geen transparante achtergrond heeft, selecteert u de tool Lasso op de werkbalk (opgeroepen door op de L-toets te drukken). Klik er met de rechtermuisknop op en neem een van de gereedschapsopties, afhankelijk van welk fragment u wilt knippen.

Nadat u de afbeelding heeft vergroot, selecteert u het gewenste fragment door met behulp van muisklikken langs de contour van het object te bewegen.

Stap 3

Neem nu het gereedschap Verplaatsen (opgeroepen door op de V-toets te drukken) en, haak de selectie vast, sleep deze naar de achtergrondafbeelding. Het programma zal vragen of het fragment moet worden geknipt. Antwoord door op de knop Bijsnijden te klikken. Het geselecteerde fragment wordt overgebracht naar de achtergrondafbeelding.

Stap 4

Verplaats het fragment naar het gewenste deel van de achtergrond zonder het gereedschap te wijzigen.

Stap 5

Nu moeten we de scherpe contouren van het geplakte fragment gladstrijken met het gereedschap Smudge (aangeroepen door op de R-toets te drukken). Teken langs de omtrek van het fragment en je zult zien hoe de scherpe randen zijn gladgestreken. Hoe kleiner de digitale waarde van het gereedschap, hoe nauwkeuriger de afvlakking zal zijn.

Stap 6

Het blijft om de lagen samen te voegen door op Ctrl + Shift + E te drukken en de resulterende afbeelding op te slaan.

Aanbevolen: