Beveiligingsvraag Wijzigen

Inhoudsopgave:

Beveiligingsvraag Wijzigen
Beveiligingsvraag Wijzigen

Video: Beveiligingsvraag Wijzigen

Video: Beveiligingsvraag Wijzigen
Video: Hoe Apple ID beveiligingsvragen te resetten 2024, Mei
Anonim

De beveiligingsvraag staat garant voor de veiligheid van uw mailbox en een van de methoden waarmee u uw wachtwoord kunt wijzigen als u het bent vergeten. Beveiligingsvragen zijn vaak standaard op mailservers.

Beveiligingsvraag wijzigen
Beveiligingsvraag wijzigen

instructies:

Stap 1

Om de beveiligingsvraag te wijzigen, moet u naar uw mailbox gaan. Ga naar de hoofdpagina van de mailserver en voer vervolgens uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Open je mail, wacht tot de pagina klaar is met laden.

Stap 2

Zoek het menu-item "Instellingen" in uw mailbox. Zoek daarna het item "Beveiliging" of "Wachtwoordherstelgegevens". De namen kunnen variëren, afhankelijk van de mailserver die u gebruikt. Open de pagina met de beveiligingsinstellingen voor uw mailbox.

Stap 3

Zoek het item waarin uw mogelijke acties worden aangegeven voor het geval u uw wachtwoord bent vergeten. Zoek in de mogelijke keuzes van uw acties het item, dat is "Beantwoord de beveiligingsvraag". Kies een andere geheime vraag als antwoord, schrijf in een willekeurig woord, bij voorkeur moeilijk te spellen, maar gemakkelijk te onthouden voor jou. Zorg ervoor dat dit woord niet in de betekenis past - dit zal extra moeilijkheden opleveren voor degenen die in uw mailbox willen inbreken.

Stap 4

Daarna wordt u gevraagd om uw wachtwoord uit de e-mail in te voeren. Voer het in en sla uw wijzigingen op. Log uit en ga naar je inbox en controleer vervolgens je beveiligingsinstellingen om er zeker van te zijn dat alles bewaard blijft.

Stap 5

Houd er rekening mee dat als iemand anders het antwoord op uw beveiligingsvraag ontdekt, uw inbox kan worden gehackt. Communiceer daarom niet met willekeurige mensen over het onderwerp van de geheime vraag, of verander het, waardoor het niet geschikt is in betekenis, maar gedenkwaardig voor u.

Aanbevolen: