Hoe Het Beveiligingsbeleid Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Beveiligingsbeleid Uit Te Schakelen
Hoe Het Beveiligingsbeleid Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Beveiligingsbeleid Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Beveiligingsbeleid Uit Te Schakelen
Video: VIJAND UITSCHAKELEN?! | IK WORD MARINIER #6 2023, Maart
Anonim

Moderne besturingssystemen zijn begiftigd met krachtig genoeg tools die zijn ontworpen om personal computers te beschermen. Soms interfereren deze functies in hoge mate met de configuratie van bepaalde soorten lokale netwerken.

Hoe het beveiligingsbeleid uit te schakelen
Hoe het beveiligingsbeleid uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Volg deze stappen om het beveiligingsbeleid op een specifieke computer uit te schakelen terwijl Windows Seven wordt uitgevoerd. Open het startmenu en ga naar het configuratiescherm. Open het submenu Gebruikersaccounts. Selecteer "Gebruikersaccountbeheer wijzigen". Verplaats de schuifregelaar naar Nooit informeren. Klik op de knop "OK" om de opgegeven instellingen op te slaan.

Stap 2

Als u Windows XP gebruikt, opent u het menu Gebruikersaccounts in het Configuratiescherm. Ga verder met Gebruikersaccountbeheer in- en uitschakelen. Schakel in het menu dat verschijnt het vinkje uit naast 'Gebruik gebruikersaccountbeheer om uw computer te beschermen'. Sla de wijzigingen op en start uw computer opnieuw op. Onthoud dat het soms veel gemakkelijker is om de lancering van bepaalde applicaties te bevestigen dan om de systeemfouten te herstellen die ze hebben veroorzaakt.

Stap 3

Schakel de beveiligingsinstellingen van uw computer uit zodat andere gebruikers er verbinding mee kunnen maken. Open het menu "Beheer" en ga naar het item "Diensten". Zoek het item "Windows Firewall" en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer Eigenschappen. Zoek in het menu dat wordt geopend het item "Opstarttype". Zet het op Uitgeschakeld. Keer terug naar het menu "Services", klik opnieuw met de rechtermuisknop op het item "Firewall" en selecteer "Stop".

Stap 4

Als u een extra programma gebruikt dat netwerkverbindingen bewaakt, schakelt u dit uit of maakt u een specifieke regel. Meestal moet u een reeks interne IP-adressen opgeven waarvan de eigenaren volledige toegang tot deze computer hebben.

Stap 5

Controleer uw antivirussoftware. Moderne antivirussen bevatten een ingebouwde firewall. Schakel het uit. Stel het opstarttype van deze functie in op "Handmatig" om ongewenste activering te voorkomen.

Populair per onderwerp