Hoe Onnodige Lettertypen Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Onnodige Lettertypen Te Verwijderen
Hoe Onnodige Lettertypen Te Verwijderen

Video: Hoe Onnodige Lettertypen Te Verwijderen

Video: Hoe Onnodige Lettertypen Te Verwijderen
Video: Lettertypes installeren 2024, April
Anonim

Als er lettertypen in Microsoft Office zijn die u niet gebruikt, kunt u uw werk een beetje gemakkelijker maken en de gebruikersinterface vereenvoudigen door de opties die u niet wilt uit de lijst te verwijderen.

Hoe onnodige lettertypen te verwijderen
Hoe onnodige lettertypen te verwijderen

Noodzakelijk

Microsoft Office geïnstalleerd op de computer

instructies:

Stap 1

Er zijn nogal wat lettertypen in het Microsoft Office-archief die praktisch niet door de gebruiker worden gebruikt. Ze zijn allemaal opgeslagen in een speciale sectie en belasten de gebruikersinterface enigszins. Als onnodige lettertypen uw werk verstoren, kunt u ze verwijderen met behulp van de modus voor het bewerken van instellingen.

Stap 2

Gebruik de menuknop Start om ongebruikte lettertypen uit de lijst te verwijderen. Open vervolgens het "Configuratiescherm" en klik op het gedeelte "Lettertypen". U krijgt een map te zien met alle lettertypen die op uw computer beschikbaar zijn. Gebruik voor het gemak van het werk de extra functies van het bekijken en afdrukken van de geselecteerde lettertypen. Als u geen van de opties nodig heeft, klikt u op de bijbehorende knop om ze te verwijderen.

Stap 3

Ongeacht welk besturingssysteem op uw computer is geïnstalleerd - Microsoft Windows Vista of Microsoft Windows XP, de gebruikersacties voor het verwijderen van lettertypen zijn hetzelfde wanneer beide "assen" worden gebruikt.

Stap 4

Als het bedieningspaneel in de weergave per categorie wordt weergegeven, gaat u voor het gemak naar de "Standaardweergave" en gaat u verder volgens de bovenstaande methode.

Stap 5

Om ongebruikte talen uit te schakelen, klikt u op de knop "Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm, selecteert u het gedeelte "Alle programma's" en gaat u naar de Microsoft Office-toepassing. Klik op deze sectie, zoek het item "Microsoft Office Tools" en ga naar "Taalopties voor Microsoft Office".

Stap 6

Open vervolgens het bewerkingsvenster. Zoek het item "Ingeschakelde bewerkingstalen", selecteer vervolgens de ongebruikte taal uit de lijst en klik op "Verwijderen". Herhaal deze stap voor elke taal die u wilt verwijderen. In hetzelfde venster kunt u de standaardtaal instellen die u gebruikt.

Stap 7

Als u daarentegen een extra taal in de lijst moet opnemen, kunt u dit ook met één muisklik doen. Maar hiervoor moet u de knop "Toevoegen" gebruiken.

Aanbevolen: