Een Stortplaats Importeren

Inhoudsopgave:

Een Stortplaats Importeren
Een Stortplaats Importeren

Video: Een Stortplaats Importeren

Video: Een Stortplaats Importeren
Video: Instructie distributielijsten importeren 2024, April
Anonim

Een dump zijn gegevens die in een consistente staat uit de database zijn geselecteerd, in de vorm van een instant-lijst, en bedoeld zijn om een back-up van de database te maken. Het dumpformaat is niet gebonden aan een specifieke serverversie, in tegenstelling tot de werkende databasebestanden zelf.

Een stortplaats importeren
Een stortplaats importeren

Noodzakelijk

vaardigheden in het werken met MySql

instructies:

Stap 1

Importeer de databasedump in de Denver-sitedatabase. Een bewerking die eenvoudig op de server van de hoster kan worden uitgevoerd, kan niet worden uitgevoerd in Denver, omdat er geen knop Importeren is in het phpMyAdmin-configuratiescherm. Download de laatste versie van phpMyAdmin. Vervang de bestanden in de map onder het pad home / localhost / www / Tools / phpmyadmin door de bestanden die in de distributie staan. Daarna zou de knop Importeren moeten verschijnen in het phpMyAdmin-configuratiescherm, wat nodig is om de dump te importeren.

Stap 2

Open het php.ini-bestand in de map usr / local / php5 met kladblok. Verhoog de volgende parameters in dit bestand: maximale geheugengrootte, maximale hoeveelheid tijd voor elk script, maximale e-mailgegevensgrootte, maximale bestandsgrootte voor uploaden. Dit is nodig om de database zonder problemen te kunnen importeren als deze groot is. Start Apache opnieuw.

Stap 3

Ga naar uw phpMyAdmin-configuratiescherm, klik op de knop Importeren. Als de databasedump groot is en niet kan worden geladen met phpMyAdmin, gebruik dan het volgende. Maak een nieuwe database in MySQL, voer een nieuwe gebruiker in. Ga naar de map usr / local / mysql / data - er zou een map in moeten verschijnen met dezelfde naam als uw nieuwe database. Daarin bewaart MySQL de bestanden van de nieuwe database. Kopieer de bestanden van de oude database naar deze map, herstart Denver.

Stap 4

Importeer de database met behulp van de console. Voer de volgende code in de opdrachtregel in: mysql -u myuser -p <dump.sql, daarna wordt u gevraagd om het MySQL-gebruikerswachtwoord, voer het wachtwoord in om de databasedump te importeren. Daarna verschijnt een opdrachtinterpreterprompt, waarin Myuser de Mysql-gebruikersnaam is en Dump uw databasedump. Als u om een databasenaam wordt gevraagd, geeft u de opdracht mysql -u myuser -p "Enter Database Name" <dump.sql.

Aanbevolen: