Hoe De Achtergrond Van Een Label Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Achtergrond Van Een Label Te Verwijderen
Hoe De Achtergrond Van Een Label Te Verwijderen

Video: Hoe De Achtergrond Van Een Label Te Verwijderen

Video: Hoe De Achtergrond Van Een Label Te Verwijderen
Video: SANDERHELPT #3 - De achtergrond van een foto verwijderen/transparant maken! 2024, Maart
Anonim

De desktop is het eerste dat we zien nadat de computer is opgestart. Natuurlijk, als je ervoor hebt gezorgd dat er een mooie foto voor is gekozen, zullen de labels erop, die standaard een ondoorzichtige heldere achtergrond bevatten, je hele indruk enorm bederven. Het is goed dat dit probleem in een paar klikken van een computermuis is opgelost.

Hoe de achtergrond van een label te verwijderen
Hoe de achtergrond van een label te verwijderen

Noodzakelijk

Computermuis

instructies:

Stap 1

Klik in de linkerbenedenhoek van het scherm op de knop "Start". Klik in het menu "Instellingen" op het pictogram met het opschrift "Configuratiescherm". Als je een klassiek bedieningspaneel hebt, zoek dan naar het systeempictogram. Als uw weergave per categorie is, selecteert u de categorie Prestaties en onderhoud en de snelkoppeling Systeem.

Stap 2

Zoek in het venster Systeemeigenschappen het tabblad Geavanceerd en klik erop. Klik met de rechtermuisknop op de knop "Opties" onder het label "Prestaties". Zoek in het venster Prestatie-opties het tabblad Visuele effecten.

Stap 3

Klik op de cirkel naast "Overig". Zoek in de lijst de aangepaste optie "Slagschaduwen op bureaubladpictogrammen" en vink het vakje aan. Vergeet niet om de wijzigingen te bevestigen door op "OK" te klikken.

Stap 4

Vanuit de categorie Prestaties en onderhoud kunt u naar het tabblad Visuele effecten gaan en het netwerkpictogram direct omzeilen. Om dit te doen, moet u de taak "Visuele effecten instellen" selecteren.

Stap 5

Om het esthetische effect te versterken, kunt u ook een lettertype kiezen voor de labels onder de pictogrammen. Om dit te doen, moet u het venster "Eigenschappen: Weergave" openen via het bureaublad en het item "Eigenschappen". Markeer het tabblad "Ontwerp" en klik op "Geavanceerd". In het menu "Element" moet u "Icoon" selecteren en vervolgens kunt u het lettertype in de inscripties op het bureaublad, hun grootte en kleur wijzigen. Neem niet de moeite om na alle wijzigingen op "OK" en vervolgens op "Toepassen" te klikken.

Aanbevolen: