Hoe Maak Je Een Automatische Login

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Automatische Login
Hoe Maak Je Een Automatische Login

Video: Hoe Maak Je Een Automatische Login

Video: Hoe Maak Je Een Automatische Login
Video: How to create database using phpmyadmin for login form 2024, April
Anonim

Het Windows-besturingssysteem biedt de mogelijkheid om automatisch in te loggen op het systeem, terwijl de wachtwoordinformatie in niet-versleutelde vorm in het register wordt opgeslagen. Door automatische aanmelding in te schakelen, kunnen andere gebruikers zich aanmelden bij het systeem. Automatisch aanmelden maakt het werken op uw computer gemakkelijker, maar heeft een negatief effect op de beveiliging.

Hoe maak je een automatische login
Hoe maak je een automatische login

instructies:

Stap 1

Start de register-editor, selecteer hiervoor in het menu "Start" "Uitvoeren …" en voer de regel "RegEdit" in.

Stap 2

Ga naar sectie

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTHuidige versieWinlogon

Open de parameter DefaultUserName en voer uw gebruikersnaam in en sla deze op. Open de parameter DefaultPassword en voer uw gebruikerswachtwoord in en sla het op.

Open de AutoAdminLogon-sleutel en voer de waarde 1 in. Als de parameters DefaultPassword en AutoAdminLogon ontbreken, maak ze dan aan, ze moeten van het type "String-parameter" zijn.

Start uw computer opnieuw op, u wordt automatisch ingelogd.

Stap 3

Als de computer niet tot een domein behoort en Windows XP Home Edition of Windows XP Professional erop is geïnstalleerd, kan automatisch inloggen worden geconfigureerd zonder het register te bewerken.

1. Start de register-editor, selecteer hiervoor in het menu "Start" de optie "Uitvoeren …" en voer de regel "control userpasswords2" in.

2. Schakel in het geopende venster het selectievakje "Gebruikersnaam en wachtwoord vereist" uit en klik op de knop "Toepassen".

3. Het venster "Automatisch inloggen" wordt geopend. Voer het wachtwoord in en bevestig het in de daarvoor bestemde velden en klik op OK.

Aanbevolen: