Het Uiterlijk Van Pictogrammen Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Uiterlijk Van Pictogrammen Wijzigen
Het Uiterlijk Van Pictogrammen Wijzigen

Video: Het Uiterlijk Van Pictogrammen Wijzigen

Video: Het Uiterlijk Van Pictogrammen Wijzigen
Video: bureaublad pictogrammen wijzigen 2024, April
Anonim

Mappen en bestanden in de vorm van afbeeldingen of pictogrammen maken de informatie op uw computer beter leesbaar. De gebruiker begint snel te navigeren op het bureaublad, in systeem- en persoonlijke mappen, evenals in de interface van externe aangesloten apparaten - flashdrives, laserdisks en diskettes. Labels versieren niet alleen het uiterlijk van mappen, maar worden ook lang onthouden voor toekomstig werk. Het besturingssysteem heeft een service voor het wijzigen van het uiterlijk van pictogrammen.

Het uiterlijk van pictogrammen wijzigen
Het uiterlijk van pictogrammen wijzigen

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op de geselecteerde map. Selecteer in de servicelijst die verschijnt het onderste commando "Eigenschappen". Er wordt een werkvenster van de map geopend, waar u de algemene kenmerken kunt zien - type, locatie op de harde schijf, grootte in bytes, het aantal bestanden dat erin zit en andere kenmerken. U kunt ook de lokale en netwerktoegang tot de map beheren, die verantwoordelijk is voor de beveiliging ervan. U hebt het allerlaatste tabblad van het venster Eigenschappen nodig, omdat u daar het uiterlijk van de pictogrammen kunt wijzigen. Dit tabblad heet "Instellingen". Volg het.

Stap 2

Het bovenste veld heeft de kop "Selecteer het juiste maptype". Daar kunt u geschikte sjablonen voor de map aanpassen en toepassen, zoals documenten, afbeeldingen, fotoalbum, artiest, muziek of video's. In overeenstemming met het type map, moet u het gewenste type mappictogram instellen - een pictogram (met andere woorden - een snelkoppeling). U kunt de pictogrammen naar wens wijzigen, tenzij de map in de miniatuurmodus (afbeelding) staat. Om de snelkoppeling naar een andere te wijzigen, gaat u naar het onderste veld "Mappictogrammen". Klik op de knop Pictogram wijzigen.

Stap 3

U ziet nog een klein venster met de naam "Wijzig het pictogram voor de map … (de naam van deze map wordt hieronder aangegeven)". Boven aan het venster bevindt zich een zoekvak voor pictogrammen in systeembestanden. U moet een bestandsnaam invoeren en op de knop "Bladeren" klikken om de vereiste snelkoppeling te vinden en te downloaden. Meestal gebruiken gebruikers het onderste venster met een schuifbalk "Selecteer een pictogram uit de volgende lijst". Het is erg handig in termen van duidelijkheid. Selecteer gewoon het pictogram dat je leuk vindt, bijvoorbeeld de afbeelding van een laserschijf, een boom met een groene kroon, een gele ster of een fladderende vlinder en klik op de knop "Ok". Dit verandert het uiterlijk van de snelkoppeling naar de map.

Aanbevolen: