Wat Is Schermbeveiliging?

Inhoudsopgave:

Wat Is Schermbeveiliging?
Wat Is Schermbeveiliging?

Video: Wat Is Schermbeveiliging?

Video: Wat Is Schermbeveiliging?
Video: Ribbons ScreenSaver 12 Hours 2024, Mei
Anonim

Screensaver is een programma dat op een pc wordt geïnstalleerd en een afbeelding op de monitor weergeeft na een bepaalde tijd van inactiviteit van de computer. Er zijn veel soorten screensavers, variërend van afbeeldingen van dieren in het wild en eindigend met een logo van een bedrijf.

Wat is schermbeveiliging?
Wat is schermbeveiliging?

Een speciaal programma, een screensaver genaamd, kan elke computer versieren. De screensaver toont een statisch of geanimeerd beeld op het beeldscherm na een bepaalde tijd van inactiviteit van de pc. Aanvankelijk had dit programma een andere taak: het voorkwam oververhitting en doorbranden van kathodestraalmonitoren door de belasting te verminderen terwijl de gebruiker de muis- en toetsenbordknoppen niet aanraakte. Moderne computers die zijn uitgerust met LCD- en plasmamonitoren hebben dergelijke bescherming niet meer nodig, maar screensavers zijn nog steeds populair als decoratie voor een computer.

Er is tegenwoordig een enorme verscheidenheid aan screensavers op internet. Het is niet zozeer de hoeveelheid, maar de verscheidenheid aan bestaande afbeeldingen die verbaast: u kunt niet alleen abstracte 3D-afbeeldingen naar uw computer downloaden, maar ook een levendig beeld van dieren in het wild, die opvallend veel lijken op het origineel. De gebruiker bepaalt zelf waar hij prettiger naar kijkt: een natuurlijk landschap of een geometrische figuur die glinstert met alle kleuren van de regenboog.

Hoe kun je anders screensavers gebruiken

Een screensaver of screensaver kan niet alleen het oog van de gebruiker strelen, maar kan ook met succes worden ingezet voor zakelijke doeleinden. Aangezien er veel vraag is naar dit type product op internet, kunt u een stijlvolle, harmonieuze en unieke screensaver maken, die bovendien een reclameboodschap kan dragen en kan werken voor het imago van een merk of organisatie, vooral als deze is ontworpen voor de doelgroep van dit merk. De eigenaren van het bedrijf krijgen de kans om hun potentiële klanten effectief te beïnvloeden door een minimum aan geld uit te geven aan de distributie ervan.

Taken opgelost door de screensaver

Creëren van een element van de bedrijfscultuur. Een screensaver met elementen van de huisstijl van de organisatie - een slogan, motto of met een huisstijl laat niet alleen toe om een in-house ideologie te vormen, maar ook om een gunstige indruk te maken op klanten. Een enkele screensaver op de monitoren van alle pc's op kantoor heeft immers verdergaande plannen dan een simpele enkele huisstijl, of zelfs een tentoonstelling van de meest ingewikkelde foto's op pc-schermen.

Creatie van advertenties. Een reclamescreensaver kan ofwel rechtstreeks reclame maken voor een product of dienst, ofwel dienen als platform voor reclame voor merkimago's.

Website promotie. Een gebruiker die op zoek is naar een screensaver om te downloaden, kan het verkeer van de bron vergroten en zijn permanente doelgroep vormen. Tegelijkertijd kan de site-eigenaar een thematische screensaver maken of een programma aanbieden dat neutraal is ten opzichte van het onderwerp van zijn bron. Een grote selectie zal een grote bijdrage leveren aan de promotie van de website en de promotie ervan.

Aanbevolen: