Hoe Maak Je Een Video-intro

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Video-intro
Hoe Maak Je Een Video-intro

Video: Hoe Maak Je Een Video-intro

Video: Hoe Maak Je Een Video-intro
Video: Zo maak je een INTRO in 5 minuten! 2024, Mei
Anonim

Virtuele video-screensavers zorgen ervoor dat de monitor lang blijft werken. Ze vertegenwoordigen een soort videosequentie die na korte tijd automatisch start. Hoe maak je zelf een video-intro?

Hoe maak je een video-intro
Hoe maak je een video-intro

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Open Windows Verkenner en typ "C:" in de adresbalk. Klik met de rechtermuisknop op het uiterst rechtse paneel van de verkenner en klik vervolgens op Nieuwe map maken. Voer een geschikte naam in die u later opgeeft voor de afbeeldingen die in deze map worden opgeslagen, of laat de standaard MyScreensaver staan.

Stap 2

Kopieer en plak afbeeldingen uit andere mappen in degene die u in de vorige stap hebt gemaakt. Merk op dat u hier ook WMV-video's kunt kopiëren. Windows OS ondersteunt screensaver met video.

Stap 3

Klik op de knop "Start" in het systeemmenu en klik vervolgens op "Galerij" in het tekstvak dat verschijnt. Het besturingssysteem geeft de mappen weer die het bevat, inclusief Windows Photo Gallery. Klik op dit artikel.

Stap 4

Ga naar het menu "Bestand" en selecteer vervolgens "Screensaver-instellingen". Er wordt een dialoogvenster geopend waarin u aangepaste of ingesloten inhoud voor het beeldscherm kunt selecteren.

Stap 5

Klik op "Foto's" in het vervolgkeuzemenu en ga vervolgens naar "Instellingen" direct rechts van deze items. Klik op de functie "Bladeren" in het dialoogvenster dat verschijnt en navigeer vervolgens naar de map MyScreensaver.

Stap 6

Selecteer de gewenste waarde in de categorie Snelheid uit de lijst die verschijnt. In de screensaver kunt u aangeven met welke snelheid u de foto's wilt wijzigen. De opties zijn Langzaam, Gemiddeld en Snel. Klik op de Shuffle-functie als u wilt dat het systeem de splash-afbeeldingen in een andere volgorde weergeeft.

Stap 7

Klik op de knop "Opslaan" om de door u gekozen optie te bevestigen. Het dialoogvenster "Aanpassen" toont een klein venster met een voorbeeld van het opstartscherm dat u hebt gemaakt. Klik op "Preview" om het volledig scherm te maken. Druk op de Escape-toets om het voorbeeld te beëindigen en terug te keren naar het dialoogvenster Voorkeuren.

Stap 8

Klik op de pijlen omhoog of omlaag in de voorkeuren om aan te geven hoe lang de computer inactief is voordat de schermbeveiliging start. Klik op "OK" om het maken van de screensaver te voltooien.

Aanbevolen: