Effecten Invoegen In Een Video

Inhoudsopgave:

Effecten Invoegen In Een Video
Effecten Invoegen In Een Video
Anonim

Het maken van je eigen videoclips is een heel leuk proces. Er worden speciale programma's gebruikt om beeldparameters te bewerken en effecten aan een clip toe te voegen. De keuze van het hulpprogramma hangt af van de specifieke taken.

Effecten invoegen in een video
Effecten invoegen in een video

Noodzakelijk

Filmmaker 2.6

instructies:

Stap 1

Voor de eenvoudigste presentatie of het bewerken van een kleine clip, kun je het beste gratis hulpprogramma's zoals Movie Maker gebruiken. Download dit programma door de gewenste versie te kiezen. Voor de besturingssystemen Windows Vista en Seven is Movie Maker 2.6 geschikt. Installeer dit programma. Start je computer opnieuw op.

Stap 2

Filmmaker openen. Ga naar het tabblad Bestand en selecteer Project openen of Bestand importeren. Geef de locatie op van het videobestand waaraan u in de toekomst gaat werken.

Stap 3

Nadat de video is gedownload, wordt de naam weergegeven in de lijst met werkbestanden. Sleep het naar de renderbalk om de nodige manipulaties uit te kunnen voeren. Met de functies van het programma kunt u snel slechts twee effecten instellen: "Fade in" en "Fade in". Klik met de rechtermuisknop op het frame waarop u een van de opgegeven effecten wilt toepassen. Selecteer "Verschijnen" of "Verdwijnen".

Stap 4

Klik op het tabblad Clip en selecteer Effecten. Klik op de knop Miniaturen om afbeeldingen van de beschikbare effecten weer te geven. Om het geselecteerde effect op een specifiek fragment toe te passen, sleept u de schets naar het gewenste punt in het veld "Renderen".

Stap 5

Dankzij de mogelijkheden van het programma kunt u tot zes verschillende effecten op één frame toepassen. Opgemerkt moet worden dat ze niet allemaal compatibel zijn met elkaar. In het geval dat u twee onverenigbare effecten op het frame hebt toegepast, wordt het eerder toegevoegde effect uitgevoerd. Gebruik niet te veel verschillende effecten bij het maken van een clip. Dit maakt het soms veel moeilijker om te zien en waar te nemen.

Aanbevolen: