Een Flitsknop Invoegen

Inhoudsopgave:

Een Flitsknop Invoegen
Een Flitsknop Invoegen

Video: Een Flitsknop Invoegen

Video: Een Flitsknop Invoegen
Video: AUDAC - Introduction to MFA series - ISE 2020 2024, Mei
Anonim

Het is vrij eenvoudig om op twee manieren een Flash-knop in de site-inhoud in te voegen. De eerste omvat het gebruik van speciale software en de tweede is gebaseerd op het specificeren van de map naar het bestand in de sitecode.

Een flitsknop invoegen
Een flitsknop invoegen

Noodzakelijk

  • - AdobeDreamweaver;
  • - Kladblok.

instructies:

Stap 1

Download en installeer software voor het bouwen van websites zoals Adobe Dreamweaver of een equivalent daarvan op uw computer. Het is het beste om te downloaden van de officiële ontwikkelaarssites en closed source-programma's te gebruiken.

Stap 2

Na de installatie start u het op uw computer, na het voltooien van de voorlopige configuratie. Download indien nodig de crack, aangezien Adobe Dreamweaver geen Russischtalige versie van de interface heeft.

Stap 3

Open de pagina die u aan het bewerken bent om een Flash-knop in Adobe Dreamweaver in te voegen en kies ervoor om een SWF-element toe te voegen. In, plak je knopcode.

Stap 4

Selecteer in het contextmenu de browser om de door u geplaatste knop te bekijken, het is het beste om alle browsers om de beurt te selecteren, met name dit geldt voor programma's die niet bedoeld zijn voor het huidige besturingssysteem. De bovenstaande methode is geschikt voor gebruikers die doorgaan met het bewerken van webpagina's.

Stap 5

Vaak wordt het werken met het programma bemoeilijkt door de afwezigheid van de Russische versie in de instellingen of door een slechte vertaling in de geïnstalleerde Russifiers, maar dit programma is momenteel een van de handigste websitebouwers.

Stap 6

Als u geen extra software wilt installeren voor het invoegen van een flash-knop op een sitepagina, maakt u zelf een pictogram, kopieert u het pad ernaartoe en plakt u het in de sitecode.

Stap 7

In dit geval kunt u zowel standaard Windows-tools als speciale programma's voor het bewerken van codes gebruiken, bijvoorbeeld Kladblok. Deze methode is relevant in gevallen waarin u zelden webpagina's bewerkt en geen tijd wilt besteden aan het beheersen van de vaardigheden van het werken in speciale programma's.

Aanbevolen: