Hoe De Incognitomodus In Yandex In Te Schakelen

Hoe De Incognitomodus In Yandex In Te Schakelen
Hoe De Incognitomodus In Yandex In Te Schakelen

Video: Hoe De Incognitomodus In Yandex In Te Schakelen

Video: Hoe De Incognitomodus In Yandex In Te Schakelen
Video: Режим инкогнито в Google Chrome, Яндекс.Браузере, Opera, Mozilla Firefox и Microsoft Edge 🌐😎💻 2024, Mei
Anonim

Incognitomodus in de Yandex-browser stelt de gebruiker in staat om gedeeltelijke vertrouwelijkheid te behouden. Wanneer u de modus inschakelt, verwijdert de browser wachtwoorden en cookies, informatie over bezoeken aan sites, over downloads.

Hoe de incognitomodus in Yandex in te schakelen
Hoe de incognitomodus in Yandex in te schakelen

Mensen die internet gebruiken op openbare plaatsen: op het werk, in een internetcafé, geven informatie over zichzelf aan derden. U kunt eenvoudig nagaan welke sites zijn bezocht, cookies onderscheppen, spoofen en toegang krijgen tot uw account. Om uw online aanwezigheid anoniem te maken, kunt u de incognitomodus inschakelen.

Door de incognitomodus in Yandex te openen, kunt u natuurlijk niet anoniem inloggen op sociale netwerken, informatie verbergen voor uw provider en systeembeheerder. Maar er wordt gezorgd voor basisbescherming.

Bovendien is het niet moeilijk om in de incognitomodus te komen. Open in de Yandex-browser de "instellingen" - het pictogram met horizontale strepen in de rechterbovenhoek. Selecteer "incognitomodus" in het vervolgkeuzemenu en begin in vertrouwelijke modus te werken. U kunt de andere kant op gaan - ga naar de "incognito"-modus met behulp van de sneltoetsen "Ctrl + Shift + N" in Windows.

Afbeelding
Afbeelding

Door in een browser in de standaardmodus te werken, kunt u elke link anoniem openen. Beweeg de cursor erover en druk op de rechtermuisknop. In het menu dat wordt geopend, selecteer je "open de link in een venster in incognitomodus". De functie is handig als u op zoek bent naar een cadeau voor een familielid, familielid met wie u dezelfde computer gebruikt.

Afbeelding
Afbeelding

Een kleine vlieg in de zalf - bij het werken in incognitomodus worden extensies automatisch uitgeschakeld. U kunt sommige extensies handmatig inschakelen. Open "instellingen" → "add-ons". Selecteer de extensie die je nodig hebt, volg de link "details" onder de beschrijving, schakel de optie "incognito gebruik toestaan" in. Het ontbreken van een dergelijke optie betekent dat de extensie niet werkt in de privémodus.

Uitloggen uit de incognitomodus is nog eenvoudiger dan inloggen. Sluit gewoon de webpagina of het browservenster.

Aanbevolen: