Hoe Photoshop Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Photoshop Te Downloaden
Hoe Photoshop Te Downloaden

Video: Hoe Photoshop Te Downloaden

Video: Hoe Photoshop Te Downloaden
Video: Hoe om Adobe Photoshop te downloaden 2024, Mei
Anonim

Adobe Photoshop is een zeer populair programma voor het werken met afbeeldingen, foto's, tekeningen, enz. Door de eenvoud van de interface, het handige menu en de werkbalk kunnen zelfs beginners met dit programma werken. Als u uw foto's speciale effecten wilt geven en ze wilt corrigeren, hoeft u alleen maar het programma te downloaden en naar de harde schijf van uw computer te uploaden.

Hoe te downloaden
Hoe te downloaden

Noodzakelijk

  • - schijf met Adobe Photoshop;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Plaats de softwareschijf in het optische station van uw computer. Wacht tot autorun werkt. Er verschijnt een dialoogvenster waarin u de installatie van het programma selecteert. Als u een grafische editor van internet hebt gedownload, moet u het archief uitpakken (als de map is gecomprimeerd) en vervolgens de hoofdmap openen met de programmadistributiekit. Er zou een bestand moeten zijn met de naam Setup. Dit is een uitvoerbaar bestand. Klik erop met een dubbele linkermuisklik. Het installatieproces voor Adobe Photoshop begint.

Stap 2

Selecteer in het dialoogvenster dat verschijnt de Russische interfacetaal. Accepteer in het volgende venster de licentieovereenkomst. Daarna verschijnt een venster waarin u een lijst met te installeren componenten kunt selecteren. Selecteer het complete pakket aan programmaonderdelen. Klik hiervoor op de optie Photoshop CS2 installeren. Ga dan verder. Er verschijnt een venster met inleidende informatie over het programma. Als u wilt, kunt u er vertrouwd mee raken en vervolgens op "Volgende" klikken.

Stap 3

Er verschijnt een dialoogvenster met nog een item in de licentieovereenkomst, dat ook moet worden geaccepteerd. Voer in het volgende venster uw gebruikersnaam, organisatie en serienummer in. Het moet op de programmaschijf of op het mediapakket staan. In de digitale versie van de distributiekit staat het nummer meestal in een tekstbestand. Als u geen serienummer heeft, controleer dan de proefversie van 30 dagen. Dit betekent dat u kunt profiteren van de gratis proefperiode.

Stap 4

Ga verder. In het volgende venster kunt u de installatiemap van het programma wijzigen. Standaard is het geïnstalleerd op het systeemstation in de map Program Files. Klik volgende. Ga in het volgende venster ook verder. Klik vervolgens op "Installeren". Nu hoeft u alleen maar te wachten tot de installatieprocedure is voltooid.

Aanbevolen: