Een Laserprinter Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Laserprinter Aansluiten
Een Laserprinter Aansluiten

Video: Een Laserprinter Aansluiten

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Hoe werkt een laserprinter? 2023, Februari
Anonim

Tegenwoordig is het moeilijk om je een modern kantoor voor te stellen zonder zo'n prachtig apparaat als een printer. Het is een van de "motoren" van de workflow en stelt u in staat om zonder al te veel moeite documentatie bij te houden. Bovendien is de printer een onvervangbare assistent bij het oplossen van problemen die zich voordoen in verband met het afdrukken van tekstdocumenten voor thuiswerk. Daarom, als u de keuze van een printer hebt gekozen en het nodig vond om een ​​laser aan te schaffen, de meest economische van de moderne "familie" van printers, dan moet u deze aansluiten. Gebruik de eenvoudige instructies om geen beroep te doen op de hulp van een specialist (die nooit gratis is).

Een laserprinter aansluiten
Een laserprinter aansluiten

Noodzakelijk

  • - Laser Printer;
  • - stopcontact.

instructies:

Stap 1

Eerst moet u een plaats kiezen om de printer te installeren. U moet niet vergeten dat u een veelgebruikte laserprinter het beste in een goed geventileerde ruimte kunt plaatsen, waar de luchtvochtigheid laag is en er geen direct zonlicht is. Het is raadzaam niet te roken in de kamer en huisdieren uit de buurt van de printer te houden. Het installatieoppervlak voor de printer moet stabiel en waterpas zijn.

Stap 2

Tijdens het gebruik verbruikt de laserprinter minimaal 300 W stroom, dus sluit het apparaat aan op een speciaal gereserveerd stopcontact. Het is beter als de computer en de printer vanuit verschillende stopcontacten werken.

Stap 3

Voor de gegevensoverdrachtfunctie gebruiken bijna alle printers de USB-interface, maar in sommige modellen vindt u ook een LPT-poort voor compatibiliteit met oudere computermodellen. Raadpleeg daarom bij het kopen van een printer bij een specialist de mogelijkheid om een ​​uitvoerapparaat op uw computer aan te sluiten.

Stap 4

Om de levensduur van uw printer te verlengen, kunt u de pre-print-functie gebruiken om conceptdocumenten af ​​te drukken of de opslagmodus inschakelen. Een lichte afname van de afdrukkwaliteit wordt in dit geval gecompenseerd door een toename van het zuinigheidsgebruik van toner - een poederachtige stof waarmee een afbeelding op papier wordt gemaakt.

Stap 5

Als u de printer lange tijd niet gebruikt, moet u deze afdekken om te voorkomen dat er stof in komt, wat de levensduur van het apparaat aanzienlijk verkort of ervoor zorgt dat het kapot gaat.

Populair per onderwerp