Een Geïnstalleerde Applicatie Verplaatsen

Inhoudsopgave:

Een Geïnstalleerde Applicatie Verplaatsen
Een Geïnstalleerde Applicatie Verplaatsen

Video: Een Geïnstalleerde Applicatie Verplaatsen

Video: Een Geïnstalleerde Applicatie Verplaatsen
Video: Handleiding: Android-apps naar je geheugenkaart verplaatsen (Dutch) 2024, Mei
Anonim

Bij gebruik van een mobiel apparaat is het soms nodig om een eerder geïnstalleerde applicatie te verplaatsen, bijvoorbeeld vanwege een onjuist opgegeven map. Voor deze migratie is een installatieprogramma vereist.

Een geïnstalleerde applicatie verplaatsen
Een geïnstalleerde applicatie verplaatsen

Noodzakelijk

iTunes

instructies:

Stap 1

Als u een Nokia-smartphone bezit, gaat u naar het menu met geïnstalleerde toepassingen van uw mobiele apparaat en selecteert u de toepassing die u wilt verwijderen. Verwijder de installatie vanuit het contextmenu, waarna je het beste je telefoon opnieuw kunt opstarten.

Stap 2

Open de bestandsbrowser, zoek het installatieprogramma van het programma dat u hebt verwijderd, klik erop met de menuknop en installeer het opnieuw in de verwisselbare opslag of het geheugen van het mobiele apparaat. In sommige gevallen werkt deze optie voor het verplaatsen van geïnstalleerde applicaties op telefoons met het opslaan van gebruikersbestanden en instellingen.

Stap 3

Als u een geïnstalleerde toepassing op uw iPhone naar een ander mobiel apparaat met hetzelfde besturingssysteem wilt verplaatsen, koppelt u deze met uw computer via iTunes-software.

Stap 4

Om dit te doen, voert u eerst de synchronisatie uit door een kopie van de configuratie van het mobiele apparaat met de geïnstalleerde applicatie te maken en vervolgens los te koppelen van de computer. Synchroniseer de tweede iPhone door de werkconfiguratie van het originele apparaat in het menu Toepassingen te laden.

Stap 5

Als u een applicatie van het ene mobiele apparaat naar het andere wilt verplaatsen zonder een computer te gebruiken, zorg er dan in eerste instantie voor dat ze op dezelfde platforms werken. Koppel daarna de apparaten via draadloze Bluetooth-technologie en breng het bestand over van de applicatie die op uw telefoon is geïnstalleerd.

Stap 6

Installeer het programma op het tweede apparaat, controleer de werking door het eerst te starten. Toepassingen die al in het menu zijn geïnstalleerd zonder een installatiebestand, kunnen niet naar een ander apparaat worden verplaatst of gekopieerd. Ook wanneer de installatie op een geheugenkaart wordt gebruikt, kan de applicatie beschikbaar zijn wanneer deze naar een ander mobiel apparaat wordt overgebracht.

Aanbevolen: