Een Programma Opnemen

Inhoudsopgave:

Een Programma Opnemen
Een Programma Opnemen
Anonim

Elke gebruiker van een personal computer heeft een reeks programma's die hij constant of van tijd tot tijd gebruikt. Als u het systeem opnieuw op de harde schijf installeert, kunnen programma's worden overschreven en onbruikbaar worden. Om uzelf tegen dergelijke situaties te beschermen, raden professionals aan om archieven van installatiebestanden op uw harde schijf of dvd op te slaan. Natuurlijk is het efficiënter om programma-archieven naar schijf te schrijven, zodat u het programma in elke situatie opnieuw kunt installeren.

Een programma opnemen
Een programma opnemen

Noodzakelijk

Kleine cd-brandersoftware, lege dvd-schijf

instructies:

Stap 1

Gebruik de Small CD Writer om programmaarchieven te schrijven. Dit hulpprogramma is niet zo populair als Nero, Alcohol, enz. Verschilt in klein formaat en gebruiksgemak. Ondanks de aanwezigheid van het woord cd in de naam van het programma, kun je ook dvd's branden. Het hulpprogramma vereist geen installatie en past in één bestand met de exe-extensie, die moet worden gestart.

Stap 2

Nadat u het programma heeft gestart, moet u de programmaarchieven toevoegen aan het hulpprogrammavenster. Om bestanden aan het programmavenster toe te voegen, moet u de archieven zoeken, op Ctrl + A drukken (alles selecteren), de linkermuisknop ingedrukt houden en naar het programmavenster slepen. Als u nog geen lege schijf in uw station hebt geplaatst, doe dat dan. Een schijf vol balk wordt weergegeven aan de rechterkant van het venster. Onder de balk vindt u gedetailleerde informatie over de gebruikte schijfruimte.

Stap 3

Voordat u een schijf gaat branden, moet u het station selecteren waarnaar de opname zal worden gemaakt, als u er meerdere heeft. Als u geen lege schijf hebt, kunt u een dvd-rw-schijf gebruiken. Om deze schijf op te schonen, klikt u op de knop Opschonen aan de rechterkant van het venster.

Stap 4

Om de opname te starten, klikt u op de knop "Opnemen" naast de knop "Wissen". Selecteer in het geopende venster het item "Een nieuwe sessie maken" en selecteer ook de minimale schijfopnamesnelheid. Dit wordt gedaan voor een betere opname van de schijf. Klik vervolgens op de knop "Branden".

Stap 5

Het einde van de opname kan worden beschouwd als het verschijnen van een venster met de melding "Opnameservice-informatie en afsluiten van de sessie". Nadat dit venster is verdwenen, wordt de schijf automatisch geladen en verschijnt het actieselectiemenu op het scherm. Om de opgenomen informatie te bekijken, klikt u op de link "Map openen om bestanden te bekijken".

Aanbevolen: