Hoe Maak Je Een Nieuwjaarskaart In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Nieuwjaarskaart In Photoshop
Hoe Maak Je Een Nieuwjaarskaart In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Nieuwjaarskaart In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Nieuwjaarskaart In Photoshop
Video: How To Make NFT CryptoPunk - Photoshop Tutorial 2024, Mei
Anonim

Adobe Photoshop is een krachtige grafische editor voor het werken met rasterafbeeldingen. Dit programma biedt oneindig veel creatieve mogelijkheden. Met zijn hulp kunt u met uw eigen handen een unieke ansichtkaart, fotogroeten, collage maken om uw dierbaren te verrassen en te verrassen.

Hoe maak je een nieuwjaarskaart in Photoshop
Hoe maak je een nieuwjaarskaart in Photoshop

Noodzakelijk

Adobe Photoshop-programma

instructies:

Stap 1

Start Adobe Phtoshop om een nieuwjaarskaart te maken. Voer het commando "Bestand" - "Nieuw" uit, stel de gewenste afmetingen van de toekomstige ansichtkaart in, klik op "OK". Selecteer vervolgens het gereedschap Rechthoek. Selecteer het hele blad ermee.

Stap 2

Dubbelklik op de laag met het object, selecteer in het geopende venster "Layer Style" het item "Overlay Gradient", stel de modus in op "Normaal", dekking - 100%, stijl - "Radiaal", hoek - +31, schaal - 117%. Klik op de verloopbalk, in het geopende venster, voeg nog een schuifregelaar toe aan het veld met bloemen.

Stap 3

Stel de kleur in op CDF5FF voor de eerste, 0067A9 voor de tweede, 040023 voor de derde. De eerste schuifregelaar moet zich op een afstand ¼ van de linkerrand van de liniaal bevinden en de tweede op dezelfde afstand van de rechterrand. Plaats de derde aan het einde van de liniaal. Klik OK.

Stap 4

Selecteer het gereedschap Pen en schilder een besneeuwde heuvel in zwart. Stel de laagstijl in op Inner Glow en Gradient Overlay. Stel voor het verloop de rek in tussen 004D8E en 68C4ED. Selecteer vervolgens het gereedschap Vrije vorm, selecteer de boom, stel de kleur in op 003274 en teken een dennenboom.

Stap 5

Dupliceer het meerdere keren met Ctrl + J, pas een vrije transformatie toe op elke laag en verander hun grootte en positie. Verander de kleur van het hout op elke laag. Gebruik kleuren 00578C, 0078C1, 108FDC, 0078C1. Voeg op dezelfde manier witte sneeuwvlokken toe.

Stap 6

Teken nog wat sneeuwheuvels met de pen, zet de kleur op A7FEF6 en stel in de laagstijl de innerlijke gloed in. Maak nog een witte heuvel. Pas er een verloopoverlay op toe, rek de kleuren uit van wit naar lichtblauw.

Stap 7

Open een foto van iemand van wie je houdt om een unieke kaart te maken. Het is wenselijk dat de persoon er in volle groei op staat. Selecteer het met het gereedschap Snelle selectie of de toverstaf als de persoon zich op een monochrome achtergrond bevindt. Kopieer de selectie naar een nieuwe laag en verplaats deze naar de ansichtkaart.

Stap 8

Plaats de foto in de ansichtkaart tussen de lagen zodat de persoon op natuurlijke wijze opgaat in de omgeving. Om uw nieuwjaarskaart compleet te maken, selecteert u het gereedschap Tekst en voegt u een begroeting toe. Pas er een stijl op toe om de tekst te versieren en de lagen af te vlakken, en sla de resulterende afbeelding vervolgens op in Jpeg-indeling.

Aanbevolen: