Hoe Versneller Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Versneller Te Verwijderen?
Hoe Versneller Te Verwijderen?

Video: Hoe Versneller Te Verwijderen?

Video: Hoe Versneller Te Verwijderen?
Video: Mac versnellen door extra talen te verwijderen 2024, Maart
Anonim

Een type ransomware-virus is het Get Accelerator-programma. Er verschijnt een venster op het bureaublad van de geïnfecteerde computer met het bericht "U moet uw exemplaar van Get Accelerator registreren …" en een verzoek om een sms te sturen naar het korte nummer 9099. Onderaan het scherm bevindt zich een timer dat telt af. Op account "0" start de computer opnieuw op.

Hoe de versneller te verwijderen?
Hoe de versneller te verwijderen?

instructies:

Stap 1

Stuur geen sms - de praktijk leert dat er een groot bedrag van je rekening wordt afgeschreven en het virus blijft bestaan. Probeer contact op te nemen met het ondersteuningsteam van uw telefoonmaatschappij die deze korte nummers verstrekt: 8 (495) 3631427, toestel 555.

Stap 2

De situatie uitleggen, in geval van misverstanden, dreigen met juridische sancties. Het bedrijf moet u een activeringscode verstrekken. Voer tekens in het vak Code in en klik op OK. Start uw computer opnieuw op en voer een diepe scan van uw antivirusprogramma uit.

Stap 3

Als deze optie niet helpt, gebruik dan het antivirusprogramma AVZ4. Download het op de website van de ontwikkelaar https://www.z-oleg.com/secur/avz/download.php vanaf een andere computer als uw internetverbinding is geblokkeerd. Installeer het programma en selecteer in het menu "Bestand" de opdracht "Script uitvoeren". Voer in het nieuwe venster de code in en klik op de knop "Uitvoeren". Na het herstarten van het besturingssysteem zouden de problemen moeten verdwijnen.

Hoe de versneller te verwijderen?
Hoe de versneller te verwijderen?

Stap 4

Hulp bij het bestrijden van ransomware wordt aangeboden door de ondersteuningsservice van Kaspersky Lab https://support.kaspersky.com/downloads/utils/digita_cure.zip Download het hulpprogramma Digita_Cure.zip, pak het archief uit en voer het bestand Digita_Cure.exe uit. Nadat het hulpprogramma is uitgevoerd, start u uw computer opnieuw op en voert u een diepe scan uit met een antivirusprogramma.

Stap 5

Als het virus geen programma's toelaat, wijzig dan de systeemdatum in het BIOS of maak een back-up van het systeem. Start uw computer opnieuw op om de datum te wijzigen. Gebruik de toetsen Delete, F2 of F10 om het setup-menu te openen. Let op de zin die verschijnt na de eerste polling van de hardware: "Druk op Delete om in te stellen …"

Stap 6

Zoek in de BIOS-instellingen het item Systeemtijd en wijzig de waarden in het veld dd, bijvoorbeeld een week geleden. Druk op F10 om uw wijzigingen op te slaan en antwoord Y op de systeemvraag. Controleer na het opstarten van het systeem de computer met een antivirusprogramma, bijvoorbeeld het hulpprogramma Dr. Web CureIt in de diepe scanmodus.

Stap 7

Om het systeem terug te draaien, start u uw computer opnieuw op en drukt u na een korte pieptoon op F8. Vink in het menu met opstartopties de optie Laatst bekende goede configuratie aan. Kies een herstelpunt dat het dichtst bij de datum ligt waarop de problemen zijn begonnen.

Aanbevolen: