Hoe Het Programma Boven Alle Vensters Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Boven Alle Vensters Te Maken
Hoe Het Programma Boven Alle Vensters Te Maken

Video: Hoe Het Programma Boven Alle Vensters Te Maken

Video: Hoe Het Programma Boven Alle Vensters Te Maken
Video: ROOS Compact: De highlights van de 2013.3 update 2024, April
Anonim

Voor het gemak van het gebruik van toepassingen in Windows, is het mogelijk om vensters van sommige programma's bovenop andere te installeren. Dit kan zowel met de functies van het systeem zelf als met speciale hulpprogramma's.

Hoe het programma boven alle vensters te maken
Hoe het programma boven alle vensters te maken

instructies:

Stap 1

Bekijk de instellingen voor de applicatie die je nodig hebt. Ze kunnen het item "Op andere vensters uitvoeren" bevatten, dat moet worden geactiveerd. Maar tegelijkertijd zijn er dergelijke programma's waarvan de prioriteit niet kan worden vastgesteld door de systeemmethode, en het gebruik van speciale applicaties is vereist.

Stap 2

Gebruik een van de vele handige en gratis programma's zoals DeskPins. Deze applicatie is geschikt voor elke versie van Windows. Het enige nadeel is de Engelstalige interface.

Stap 3

Voer het programma uit nadat de installatie is voltooid en klik met de linkermuisknop op het pictogram op de taakbalk. Daarna verandert de cursor in een kleine anjer. Beweeg het over het raam dat je nodig hebt en plaats het bovenop de rest. Nog een klik op het pictogram in het systeemvak geeft de commit vrij. U kunt de werkmodus ook boven alle vensters activeren door op Ctrl + F12 te drukken.

Stap 4

Installeer als alternatief een ander populair gratis programma genaamd OnTOP. In tegenstelling tot DeskPins kan slechts één venster op de andere worden gedockt. Bovendien is het volledig in het Russisch.

Stap 5

Voer het programma uit en voeg aan de speciale lijst die applicaties toe die bij het opstarten bovenop andere vensters zouden moeten draaien. Als gevolg hiervan zal, als OnTOP wordt gestart, alle toepassingen die aan de lijst worden toegevoegd, automatisch boven de andere komen te staan. U kunt ook aanvullende parameters gebruiken. Als u bijvoorbeeld op de knop Geavanceerd klikt, kunt u het formaat van het venster wijzigen door de juiste lengte en breedte op te geven.

Stap 6

Probeer ook de locatie van het venster te wijzigen door de juiste plaats aan te vinken. Daarnaast kun je de transparantie van de vensters instellen, waardoor ze er mooier uitzien en je tegelijkertijd kunt zien welke applicaties op de achtergrond draaien.

Aanbevolen: