Een Achtergrond Invoegen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Achtergrond Invoegen In Photoshop
Een Achtergrond Invoegen In Photoshop

Video: Een Achtergrond Invoegen In Photoshop

Video: Een Achtergrond Invoegen In Photoshop
Video: Verander simpel je achtergrond in photoshop 2024, Mei
Anonim

Photoshop is een krachtige tool voor het bewerken van foto's. Indien correct gebruikt, kunt u met dit programma alle bewerkingen van grafische transformatie van afbeeldingen uitvoeren, inclusief het wijzigen van de achtergrond en het toevoegen van verschillende elementen.

Een achtergrond invoegen in Photoshop
Een achtergrond invoegen in Photoshop

instructies:

Stap 1

Start Adobe Photoshop via de snelkoppeling op uw bureaublad of het menu Start. Wacht tot het programma is geladen en selecteer in het bovenste vensterpaneel het menu "Bestand" - "Openen" (Bestand - Openen). Selecteer de afbeelding waarvan u de achtergrond wilt vervangen en open vervolgens op dezelfde manier het bestand waarin de achtergrond is opgeslagen.

Stap 2

Selecteer de afbeelding waarvan u de achtergrond wilt nemen. Selecteer het volledig met behulp van de Ctrl- en A-toetsen op het toetsenbord of via het item Selecteren - Alles in het bovenste vensterpaneel. Ga vervolgens naar de foto die wordt bewerkt en plak de gekopieerde achtergrond met het commando "Bewerken" - "Plakken" (Bewerken - Plakken).

Stap 3

Voeg een masker toe voor de achtergrondlaag. Om dit te doen, klikt u in het lagenpalet met de linkermuisknop op het ingevoegde element en selecteert u vervolgens het menu "Laag" - "Masker toevoegen" - "Alles verwijderen" (Laag - Laagmasker toevoegen - Alles verbergen).

Stap 4

Selecteer het gereedschap Penseel in de werkbalk aan de linkerkant van het venster. Wijzig het kleurenpalet in "Wit / Zwart" onderaan dit gedeelte - klik met de linkermuisknop op het overeenkomstige pictogram in de linkerbenedenhoek.

Stap 5

Configureer in het bovenste deel van het programmavenster de gereedschapsparameters. Kies een zacht penseel uit de voorgestelde opties en vergroot het formaat met de juiste optie. Nadat de gewenste instellingen zijn gemaakt, begint u de afbeelding in te kleuren. U zult zien hoe de nieuwe achtergrond in de afbeelding wordt weergegeven.

Stap 6

Om kleinere elementen te schilderen, verkleint u de grootte van het penseel en gebruikt u het gereedschap "Verhogen", dat beschikbaar is op het juiste paneel. U kunt ook de zachtheid en het patroon van het element wijzigen.

Stap 7

Sla het resulterende bestand op nadat u klaar bent met bewerken. Ga hiervoor naar het menu "Bestand" - "Opslaan als" (Bestand - Opslaan als) en selecteer een map om de resulterende foto te plaatsen. De achtergrondbewerking is voltooid.

Aanbevolen: