Hoe Pantera Te Programmeren

Inhoudsopgave:

Hoe Pantera Te Programmeren
Hoe Pantera Te Programmeren

Video: Hoe Pantera Te Programmeren

Video: 1971 DeTomaso Pantera Barn Find Before u0026 After! @bringatrailer 2022, November
Anonim

Pantera-alarm is een van de leiders op de moderne Russische markt van antidiefstalsystemen voor auto's. Het heeft uitgebreide functionaliteit en systeemconfiguratiemogelijkheden, evenals verschillende configuraties die verschillen in het aantal uitgevoerde taken en de prijs voor een set apparatuur. De eigenaar van het Pantera antidiefstalsysteem kan tot 4 zenders tegelijk programmeren, waardoor het alarm niet alleen effectief, maar ook comfortabel in gebruik is.

Hoe Pantera te programmeren
Hoe Pantera te programmeren

Noodzakelijk

instructies voor het Pantera-alarm

instructies:

Stap 1

Bereid u voor om de antidiefstalzender te programmeren. Schakel hiervoor het alarm uit en stap in de auto.

Stap 2

Controleer of de systeemuitschakelfunctie is ingeschakeld met behulp van de Valet-override-knop. Als de functie niet werkt, moet u het menu van het beveiligingssysteem openen. Het zal echter niet gemakkelijk zijn om in de instellingen te komen, omdat ze beschermd zijn tegen het binnendringen van onbevoegde personen, wat zeer redelijk is, omdat elke aanvaller anders gemakkelijk de parameters van de beveiligingsperimeter zou kunnen wijzigen en toegang tot het voertuig zou kunnen krijgen.

Stap 3

Voer uw persoonlijke code in om toegang te krijgen tot het alarmprogrammeermenu. Als je nog nooit een code hebt ingevoerd, gebruik dan het vooraf ingestelde serienummer, dat maar één keer kan worden ingevoerd. Er wordt van uitgegaan dat de eigenaar van het voertuig zo snel mogelijk zijn eigen beveiligingscode moet instellen.

Stap 4

Start de auto, zet het contact af en start de motor opnieuw. Druk daarna binnen 15 seconden een bepaald aantal keren op de Valet-knop gelijk aan het eerste cijfer van de beveiligingscode. Als u de toegewezen tijd niet haalt, herhaalt u de hele procedure, te beginnen met het ontsteken.

Stap 5

Als de individuele code uit twee of meer cijfers bestaat, drukt u op Valet om ook de rest van de cijfers in te voeren, volgens een strak tijdschema.

Stap 6

Nadat het laatste cijfer van de code is ingevoerd en het contact gedurende 10-15 seconden is uitgeschakeld, drukt u drie keer op de geheime knop. Houd er rekening mee dat hierna de alarmsirene van het beveiligingssysteem moet afgaan en de LED snel moet gaan knipperen.

Stap 7

Houd de zenderknop ingedrukt. Een ander sirenesignaal moet de eigenaar van het Pantera-alarm informeren dat de zender met succes is geprogrammeerd. Daarna kunt u beginnen met het programmeren van een andere afstandsbediening, opnieuw gericht op het tijdsinterval van 15 seconden.

Stap 8

Om de programmeermodus van het beveiligingssysteem te verlaten, start u gewoon de motor van de auto of drukt u niet op de bedieningsknoppen voor de servicefunctie. Het alarm geeft een kort en een lang signaal af en informeert de eigenaar van de auto over wijzigingen in het systeem, waarna hij zelf overschakelt naar de beveiligingsmodus.

Populair per onderwerp