Uitloggen

Inhoudsopgave:

Uitloggen
Uitloggen

Video: Uitloggen

Video: Uitloggen
Video: How to Logout of YouTube Account on Mobile (2021) | Sign out of Youtube Account 2024, April
Anonim

Wanneer meerdere gebruikers op één computer werken, is de toegang tot het systeem in de regel beperkt. Elk heeft zijn eigen account met een wachtwoord. Om uw pc over te zetten naar een andere collega of familielid, moet u uitgelogd zijn en hoeft u de computer niet opnieuw op te starten.

Uitloggen
Uitloggen

Noodzakelijk

Computer

instructies:

Stap 1

Windows XP. Om uit te loggen, wanneer hier geen obstakels voor zijn, klikt u op de knop "Start" en vervolgens op "Uitloggen" - "Afsluiten". Als u op "Gebruiker wijzigen" klikt en inlogt met een ander account, dan werkt het vorige account. Tegelijkertijd worden alle benodigde programma's en processen erin opgeslagen in de standby-modus.

Stap 2

Windows 7. Voor dit besturingssysteem klikt u op de knop "Start" en vervolgens op de pijl naast de woorden "Shutdown". Selecteer nu in het pop-upvenster "Uitloggen".

Stap 3

Als een taak of systeemproces vastloopt, drukt u (tegelijkertijd) op de toetsencombinatie Ctrl + Alt + Del om het systeem te verlaten. Het venster "Taakbeheer" verschijnt, waardoor u zich kunt afmelden bij het systeem. Selecteer in het bovenste menu "Shutdown" - "Shutdown of Usera session". In het item "Einde van de sessie" staat de naam waaronder uw account is aangemaakt. Wees voorzichtig, als u een beginner bent en niet weet welke processen en welke taken waarvoor verantwoordelijk zijn, beëindig ze dan niet om te voorkomen dat u belangrijke gegevens verliest!

Stap 4

Als je alleen geïnteresseerd bent in het schakelen tussen twee gebruikers (zonder alle systemen en taken te voltooien), dan komt de snelle sneltoets Windows + L je te hulp. Druk op deze combinatie. Als er geen geopende bestanden zijn opgeslagen in het eerste account en de tweede gebruiker de computer uitzet, gaan alle niet-opgeslagen wijzigingen in het eerste account verloren.

Aanbevolen: