Hoe Bestanden Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Te Krijgen
Hoe Bestanden Te Krijgen

Video: Hoe Bestanden Te Krijgen

Video: Hoe Bestanden Te Krijgen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, Mei
Anonim

We delen voortdurend informatie die we op onze computer hebben, of het nu films, muziek of gewoon iets nieuws is. Ongeveer hetzelfde moeten we vaak bestanden van onze vrienden downloaden. Er kunnen verschillende methoden worden gebruikt om deze bestanden te verkrijgen, afhankelijk van wat u bij de hand heeft en wat u op dit moment kunt gebruiken.

Hoe bestanden te krijgen
Hoe bestanden te krijgen

Noodzakelijk

  • - Computer
  • - Internetverbinding
  • - CD-R
  • - verwijderbare media

instructies:

Stap 1

Ontvang bestanden via internet. Om bestanden via internet te kunnen ontvangen, moeten ze worden geüpload naar een bestandshostingservice of per post worden verzonden vanaf een andere computer. Als ze zijn geüpload naar een bestandshostingservice, hebt u een directe link nodig om het bestand te downloaden, maar als ze per post zijn verzonden, moet u naar uw mailbox gaan, de brief openen en de bijlagen bij deze brief downloaden.

Stap 2

Als uw computers dicht bij elkaar staan, kunt u verwisselbare media gebruiken. Kopieer de bestanden ernaar, plaats het verwisselbare medium in uw computer en kopieer de benodigde bestanden ervan.

Stap 3

Als u over cd's beschikt, kunt u deze gebruiken om gegevens over te zetten. Brand de bestanden die u op cd wilt zetten, plaats de cd in het station op uw computer en kopieer ze.

Aanbevolen: