Hoe Een Fort Te Veroveren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Fort Te Veroveren?
Hoe Een Fort Te Veroveren?

Video: Hoe Een Fort Te Veroveren?

Video: Hoe Een Fort Te Veroveren?
Video: Коп по Войне. Аэродром Люфтваффе Нойтиф. Форт Западный. Береговая Батарея. Коса Фрише Нерунг. 2024, Mei
Anonim

In het spel "Heroes of Might and Magic" moet je bij het plannen van een aanval op een stad rekening houden met de specifieke kenmerken van de ontwikkeling van zijn verdediging. Dus de verovering van een kasteel met drie schietgaten kan het leger van de held aanzienlijke verliezen kosten. Een citadel met één toren is veel gemakkelijker te vangen. Maar de beste strategische zet zou zijn om het fort aan te vallen. Deze stad, slecht voorbereid op verdediging, heeft naast het garnizoen alleen een gracht en muren in reserve. Als je deze obstakels vakkundig overwint, kun je de fortstad veroveren zonder verliezen in het leger van de held.

Hoe een fort te veroveren?
Hoe een fort te veroveren?

Noodzakelijk

Strategie "Heroes of Might and Magic" 2 of 3 versies

instructies:

Stap 1

Val het fort van iemand anders aan als je met de kracht van je leger, in combinatie met de magische kracht van de spreuken van de held, erop kunt rekenen dat je een nieuwe stad verovert. Plaats vóór het gevecht de troepen van de held zo dat de schietende of toveren monsters op de flanken zijn. Plaats de langzaamste monsters in het midden van de groep troepen, tegenover de poort van het fort.

Stap 2

Helemaal aan het begin van de belegering van het fort valt de ballista eerst de aanvallers aan. Als je held de ballistische vaardigheid heeft en hij de slag van de ballista kan richten, geef dan altijd het doelwit voor haar aan - de poort van het fort. Stel bij de eerste zet de aanval uit met alle niet-schietende troepen en laat de garnizoenslegers dichterbij komen.

Stap 3

Val de schietgroep van het fortgarnizoen aan met pijlen en tovenaars op afstand. Spreek de "Blinde" spreuk uit door de held op schutters of het sterkste leger van de verdedigers. Zo immobiliseer je hem en maak je het onmogelijk om aan te vallen.

Stap 4

Nadat alle troepen van de vijand hun beurt hebben voltooid, voer je een aanval uit met je monsters die eerder hun beurt hebben gemist. Raak de dichtstbijzijnde naderende groepen garnizoenstroepen met hen.

Stap 5

Benader de troepen die bij de verdedigingsgracht van het fort staan voorzichtig. Zodat je aanvallende monster geen positie inneemt die zich op de sloot zelf bevindt. Anders krijgt hij een klap van de bescherming van de fortgracht.

Stap 6

Vlieg over de muren van het fort met vliegende monsters en val het verdedigende garnizoen in de stad aan. De schutters moeten stilstaan en ook op de vijand blijven schieten. De rest van de legers gaan het fort binnen via de poorten die door de ballista zijn vernietigd, de lijn van de verdedigingsgracht vermijdend.

Stap 7

Als de held vrije magie heeft, spreek dan een versnellingsspreuk uit op je schietleger. Hierdoor kan deze groep de aanval beginnen voordat alle anderen. Als je held ook genoeg mana voor hekserij heeft, spreek deze spreuk dan uit op al je troepen.

Stap 8

Schiet de laatste verdedigingsgroep van het garnizoen met magiërs of schutters van een afstand neer. Vermijd waar mogelijk directe melee-aanvallen. Dit kan veranderen in een vergeldingsaanval van magie met een sterke terugslag en zware verliezen in je troepen.

Stap 9

Met de val van het laatste garnizoensdetachement wordt het fort ingenomen. Bovendien, afhankelijk van de basisregels van een belegeringsstrijd, zullen de verliezen van je legers minimaal of helemaal niet zijn. Nu is je belangrijkste taak om het veroverde fort te behouden.

Aanbevolen: