Hoe Het Bureaublad Te Starten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Bureaublad Te Starten
Hoe Het Bureaublad Te Starten

Video: Hoe Het Bureaublad Te Starten

Video: Hoe Het Bureaublad Te Starten
Video: een snelkoppeling plaatsen op je bureaublad Windows 10 2024, Mei
Anonim

Je bureaublad is leeg geworden na de atoomoorlog - er is geen enkel pictogram, geen taakbalk, geen startknop, helemaal niets behalve achtergrond. Daarnaast heeft het indrukken van de WIN-toets geen effect, en ook schakelen tussen lopende programma's (CTRL + TAB) werkt niet. Dit alles is een symptoom van de crash van de belangrijkste service van het Windows-besturingssysteem, die het systeem overal "verkenner" noemt, en we noemen het meestal de ontdekkingsreiziger.

Hoe het bureaublad te starten
Hoe het bureaublad te starten

instructies:

Stap 1

Om het vertrouwde uiterlijk van de desktop en alle functionaliteit van de native computer te herstellen, moet u deze Explorer in de wereld van Windows starten. U kunt dit op de volgende manier doen: Stap 1: druk op de CTRL-toets zonder deze los te laten, druk op de SHIFT-toets en daarnaast (zonder iets los te laten) - de ESC-toets. Dit zou het venster Windows Taakbeheer moeten openen. Als dit niet gebeurt, gebruik dan een andere toetsencombinatie: CTRL + alt="Image" + Delete.

Stap 2

Stap 2: In Taakbeheer hebt u het tabblad Toepassingen nodig. U hoeft niet lang te zoeken - het is de coördinator die standaard wordt geopend. In de rechterbenedenhoek van dit tabblad staat een knop met het label "Nieuwe taak" - klik erop.

Stap 3

Stap 3: In het nieuwe venster dat wordt geopend met de kop "Een nieuwe taak maken" typt u "explorer" (zonder aanhalingstekens) en klikt u op de knop "OK" rechtsonder in dit venster. Hiermee wordt Explorer gestart en wordt de vorige weergave van uw bureaublad en retourneer de sneltoetsen voor functionaliteit.

Stap 4

Het uitvoerbare bestand van dit programma (explorer.exe) zelf is opgeslagen in een map met de naam WINDOWS op het systeemstation van uw computer. Als het door nalatigheid of als gevolg van een virusaanval is verwijderd, beschadigd of hernoemd - zoek en download gewoon de originele versie van dit bestand op het netwerk en plaats het in deze map. Als virussen echter de oorzaak zouden zijn van de ramp op uw computer, dan is het onwaarschijnlijk dat alles beperkt was tot het vervangen van alleen dit bestand - u moet het virus identificeren en alles herstellen dat dit specifieke type virus verandert. Ze kunnen hierbij helpen, bijvoorbeeld in een speciaal gemaakt gedeelte van deze internetbron - virusinfo.info/forumdisplay.php?f=42

Aanbevolen: