Live Wallpaper Op Je Bureaublad Instellen

Inhoudsopgave:

Live Wallpaper Op Je Bureaublad Instellen
Live Wallpaper Op Je Bureaublad Instellen

Video: Live Wallpaper Op Je Bureaublad Instellen

Video: Live Wallpaper Op Je Bureaublad Instellen
Video: Живые обои на рабочий стол в 2 клика! |Wallpaper Engine 2024, Mei
Anonim

"Live", of geanimeerde, wallpapers zien er erg mooi en origineel uit en versieren elke desktop van het scherm perfect. In plaats van de gebruikelijke bevroren afbeelding op uw bureaublad, kunt u visuele of cartooneffecten bekijken en zelfs videobestanden installeren.

Live wallpaper op je bureaublad instellen
Live wallpaper op je bureaublad instellen

Er zijn "live" achtergronden die zelfs kunnen reageren op de muziek die op dit moment wordt afgespeeld. Live wallpapers kunnen worden geïnstalleerd op Windows Vista, Windows 7 en 8. De installatieprocedure is eenvoudig, u hoeft alleen een speciaal programma te downloaden en te installeren dat niet door de Microsoft-ontwikkelaar in de updatekit wordt geleverd.

Programma installatie

Het programma voor het installeren van live- of video-achtergronden op uw bureaublad heet DreamScene Enabler. Het moet worden gedownload door "3D wallpaper" te typen in een zoekmachine of op de officiële website dream.wincustomize.com. Na het downloaden van het programma, installeer het, in de regel zijn installatie-instructies bijgevoegd. Na het installeren van het programma moet de computer opnieuw worden opgestart. Om dit programma correct te laten werken, moet u ondersteuning voor Windows Aero inschakelen. Upload (download) geanimeerde thema's vervolgens naar de map C:\Windows\Web\Windows DreamScene zodat ze in het menu "personalisatie" verschijnen.

Om het installatieproces van het programma te vergemakkelijken, zoekt u een video-instructie op internet, er zijn er een groot aantal. Alle informatie wordt stap voor stap en duidelijk weergegeven.

"Live" wallpaper op het bureaublad installeren

Het programma ondersteunt alleen wmv- of mpg-bestanden. Nadat alle bovenstaande stappen om het programma te installeren zijn voltooid, klikt u op het bestand met het vereiste formaat - een nieuw item Instellen als bureaubladachtergrond zal verschijnen. Klik op dit item en in plaats van de gebruikelijke achtergrond, worden geanimeerde achtergronden op uw bureaublad geïnstalleerd.

Om ervoor te zorgen dat de labels niet knipperen, moet u de achtergrondinstellingen wijzigen - klik met de rechtermuisknop op het bureaublad - personalisatie - bureaubladachtergrond, selecteer effen kleuren uit de beschikbare lijst en selecteer vervolgens wit.

Geanimeerde achtergronden zijn zeer arbeidsintensief, kan uw computer zo'n speeltje aan? Om de vraag "Waarom vertraagt mijn computer?" te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat uw computer in de toekomst krachtig en sterk genoeg is.

Animatie-achtergronden kunnen ook op het Android-besturingssysteem worden geïnstalleerd. Hier moet ook rekening mee worden gehouden dat het apparaat krachtig moet zijn. Dergelijke apps nemen veel geheugen en stroom in beslag, dus de batterij zou ook goed genoeg moeten zijn. Het is beter om geanimeerde achtergronden niet te installeren op zwakke, energiezuinige apparaten.

Aanbevolen: