Hoe Maak Je Drie Foto's In één?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Drie Foto's In één?
Hoe Maak Je Drie Foto's In één?

Video: Hoe Maak Je Drie Foto's In één?

Video: Hoe Maak Je Drie Foto's In één?
Video: Thuis aan de slag: hoe maak je een clone foto? - Kort u0026 Krachtig - Kamera Express 2024, April
Anonim

Om drie foto's te combineren tot één afbeelding, kunt u dit optimaal doen in Adobe Photoshop. Een redelijk gebruiksvriendelijke interface van de applicatie zal geen doodlopende weg voor u creëren bij het combineren van drie verschillende afbeeldingen.

Hoe maak je drie foto's in één?
Hoe maak je drie foto's in één?

Noodzakelijk

Computer, photoshop, foto's

instructies:

Stap 1

Afbeeldingen laden in Adobe Photoshop. Om drie foto's in het programma te openen, moet u het volgende doen. Selecteer de gewenste afbeeldingen in de map en klik met de rechtermuisknop op een van de foto's. Vervolgens moet u het commando "Openen met" instellen. In het venster dat verschijnt, moet u het Adobe Photoshop-programma selecteren door op de link "Programma selecteren" te klikken. U kunt ook drie foto's openen via de interface van de actieve toepassing. Dit kan gedaan worden door het commando "File" - "Open" uit te voeren.

Stap 2

Nadat alle drie de foto's in het werkgebied van de applicatie zijn geladen, moet u ze op dezelfde hoogte of dezelfde breedte instellen (afhankelijk van hoe de foto's in één afbeelding worden gerangschikt). Om dit te doen, verkleint u elke foto één voor één met het commando "Afbeelding" - "Grootte". Zorg er bij het wijzigen van de grootte van de afbeelding voor dat het vakje "Hoogte-breedteverhouding behouden" is aangevinkt. Nadat u het formaat van de foto hebt aangepast tot het gewenste formaat, moet u een enkele achtergrond maken om ze later te combineren.

Stap 3

Open het menu Bestand en klik op de knop Nieuw. Maak een nieuw document met een beeldverhouding van 5000x5000 (dit is genoeg voor u). Sleep elk van de foto's één voor één naar de gemaakte achtergrond en voeg vervolgens alle zichtbare lagen (rechterkolom van het programma) samen door met de rechtermuisknop op een ervan te klikken.

Stap 4

Selecteer het gereedschap Selecteren en selecteer drie foto's tegen de achtergrond. Druk op de sneltoets Ctrl + X. Ga naar het menu Bestand en maak een nieuw document aan. Wijzig bij het maken van een document de verhoudingen niet (het programma past de vereiste afmetingen aan op basis van de verhoudingen van de bijgesneden afbeelding). Nadat u een nieuwe achtergrond hebt gemaakt, klikt u erop. Druk op de sneltoets Ctrl + V. De foto's worden in het formulier ingevoegd. Sla de afbeelding op in JPEG-indeling. Zo kunt u drie foto's in één combineren.

Aanbevolen: