Hoe Te Schrijven Op Het Bureaublad

Inhoudsopgave:

Hoe Te Schrijven Op Het Bureaublad
Hoe Te Schrijven Op Het Bureaublad

Video: Hoe Te Schrijven Op Het Bureaublad

Video: Hoe Te Schrijven Op Het Bureaublad
Video: Hoe Gmail snelkoppeling op het bureaublad te maken 2024, Mei
Anonim

De eenvoudigste manier om een aangepaste belettering op het bureaublad te maken, is door deze rechtstreeks op de achtergrondafbeelding toe te passen. Om dit te doen, kunt u elke grafische editor gebruiken die op uw computer is geïnstalleerd.

Hoe te schrijven op het bureaublad
Hoe te schrijven op het bureaublad

Noodzakelijk

Elke grafische editor

instructies:

Stap 1

Zoek het bestand met de afbeelding die uw systeem als bureaubladachtergrond gebruikt. Dergelijke afbeeldingen worden standaard in de map WINDOWSWebWallpaper op het systeemstation van de computer geplaatst.

Stap 2

Als de OS-instellingen u niet toestaan om de bestanden in deze map te zien, wijzig ze dan - open het gedeelte "Extra" in het Verkenner-menu, selecteer "Mapopties" en ga naar het tabblad "Beeld". Zoek vervolgens de regel "Beveiligde systeembestanden verbergen" in de lijst met "Geavanceerde opties", schakel het selectievakje uit en klik op de knop "OK".

Stap 3

Start een grafische editor - standaard Paint, Photoshop of iets anders.

Stap 4

Laad in de editor de afbeelding, waarvan u de locatie in de vorige stappen hebt bepaald. Om dit te doen, drukt u in elke editor op de toetsencombinatie CTRL + O, in het dialoogvenster dat wordt geopend, gaat u naar de map die het bestand bevat, selecteert u het en klikt u op de knop "Openen".

Stap 5

Schrijf de tekst van de belettering op de gewenste plaats in de afbeelding. Deze procedure kan verschillen afhankelijk van de gebruikte editor. In Photoshop wordt bijvoorbeeld het gereedschap Horizontale tekst geactiveerd door simpelweg op de T-toets te drukken (dit is een Latijnse letter) of door op het T-pictogram in de werkbalk te klikken. Nadat u de tekst van de inscriptie hebt getypt, moet u in Photoshop op het allereerste pictogram in de lijst met hulpmiddelen ("Verplaatsen") klikken en de tekst met de muis naar de gewenste plaats slepen. U kunt het lettertype, de grootte, de kleur, de stijl, de afstand tussen letters en andere parameters van de inscriptie wijzigen als u het gedeelte "Venster" in het menu uitvouwt en de regel "Symbool" selecteert. Deze actie opent een paneel waarop al deze instellingen zich bevinden.

Stap 6

Sla het overlay-achtergrondafbeeldingsbestand op. Om dit te doen, drukt u in Adobe Photoshop op de toetsencombinatie alt="Afbeelding" + CTRL + SHIFT + S, selecteert u in het geopende venster visueel de meest optimale kwaliteitsinstellingen en drukt u op de knop "Opslaan". In het volgende venster moet u ook op "Opslaan" klikken en bevestigen dat u het oude bestand met deze naam overschrijft. Dit voltooit de procedure voor het aanbrengen van een inscriptie op de achtergrondafbeelding van het bureaublad - de volgende keer dat het systeem opstart, ziet u de achtergrondafbeelding in de vorm die u hebt gewijzigd.

Aanbevolen: