Hoe ICQ Op Een Computer Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe ICQ Op Een Computer Te Vinden
Hoe ICQ Op Een Computer Te Vinden

Video: Hoe ICQ Op Een Computer Te Vinden

Video: Hoe ICQ Op Een Computer Te Vinden
Video: How To Install ICQ Free Chat Program 2024, Mei
Anonim

ICQ is een van de oudste online berichtensystemen. Het systeem is ontwikkeld door het Israëlische bedrijf Mirabilis en is sinds 2010 eigendom van het Russische investeringsfonds Digital Sky Technologies. ICQ-berichten worden verzonden via servers op internet en het clientgedeelte van het programma wordt op de computer of het mobiele apparaat van de gebruiker geïnstalleerd.

Hoe ICQ op een computer te vinden
Hoe ICQ op een computer te vinden

instructies:

Stap 1

Start de standaard bestandsbeheerder van uw besturingssysteem. In Windows is dit Verkenner en u kunt deze openen door te dubbelklikken op de snelkoppeling "Deze computer" op het bureaublad of door "Computer" te selecteren in het hoofdmenu op de knop "Start". Navigeer door de mappenboom naar de map Program Files op het systeemstation van de computer - hier worden standaard alle applicatieprogramma's geïnstalleerd. Zoek in deze map de map waarvan de naam begint met ICQ. Er kunnen meerdere van dergelijke mappen zijn. Die heb je nodig met het versienummer na deze drie letters in de naam (bijvoorbeeld ICQ7.6). Open deze map en zoek een bestand met de naam ICQ.exe - dit is het uitvoerbare bestand van het programma. U kunt het starten door erop te dubbelklikken, er met de rechtermuisknop op te klikken op het bureaublad of op de Start-knop om een snelkoppeling te maken, enzovoort.

Stap 2

Druk op de win-toets om het hoofdmenu van het besturingssysteem te openen. Als u een versie van Windows 7 gebruikt, heeft dit menu een vak met de tekst 'Programma's en bestanden zoeken'. Voer icq erin in en het systeem zal een bestand met die naam voor je vinden. In de lijst met zoekresultaten kunt u met een link naar dit bestand alles doen wat in de vorige stap is beschreven - uitvoeren, kopiëren, enz.

Stap 3

Klik op de knop "Start" en open het gedeelte "Alle programma's" - standaard plaatsen nieuwe toepassingen tijdens de installatie koppelingen om het programma te starten, te verwijderen, informatiemateriaal, hulpbestanden, enz. Zoek en vouw in deze sectie van het menu een subsectie uit met een naam die begint met ICQ en eindigt met het versienummer (bijvoorbeeld ICQ7.6). Met het ICQ-item dat in deze subsectie is geplaatst, kunt u hetzelfde doen als met de programmasnelkoppeling - starten, verplaatsen, kopiëren. Als u er met de rechtermuisknop op klikt en de regel "Eigenschappen" in het contextmenu selecteert, kunt u in het veld "Object" van het geopende venster het volledige adres ("pad") zien waar het uitvoerbare bestand van het programma bevindt zich op uw computer.

Aanbevolen: