Hoe Personalisatie In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Personalisatie In Te Schakelen
Hoe Personalisatie In Te Schakelen

Video: Hoe Personalisatie In Te Schakelen

Video: Hoe Personalisatie In Te Schakelen
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, September
Anonim

De meest betaalbare versies van het Windows 7-besturingssysteem, die vooraf op veel laptops en desktops zijn geïnstalleerd, hebben één nadeel. Dit nadeel is de versie van het systeem, namelijk de "gereduceerde" of "initiële" configuratie. In het Engels lijkt het op Starter en heeft het geen tool om het uiterlijk aan te passen. Dat wil zeggen, u kunt de afbeelding voor het bureaublad niet wijzigen of personalisatie inschakelen. In dergelijke gevallen biedt de fabrikant aan om een geavanceerdere versie van het besturingssysteem te kopen. Maar liefhebbers hebben handige plug-ins ontwikkeld om de mogelijkheden van Windows uit te breiden.

Hoe personalisatie in te schakelen
Hoe personalisatie in te schakelen

instructies:

Stap 1

Als u een uitgebreide versie van Windows hebt geïnstalleerd, klikt u met de rechtermuisknop op een vrij gedeelte van het bureaublad en zoekt u het item "Personalisatie". Activeer het en u opent een venster waarin u het uiterlijk van de werkitems, geluiden, screensaver en nog veel meer van het systeem kunt aanpassen.

Stap 2

Om personalisatie in het oorspronkelijke besturingssysteem in te schakelen, hoeft u alleen maar het kleine programma Personalisatie Panel 2.0 te downloaden en te installeren. Om dit te doen, start u een van de browsers en voert u https://windowstheme.ru/download.php?view.10 in de adresbalk in. U wordt naar de downloadpagina gebracht voor het installatieprogramma van het hulpprogramma, dat personalisatie terugbrengt naar de lagere versies van Windows 7. Het nadeel van deze methode is dat er maar één thema beschikbaar komt: het hoofdthema van Windows.

Stap 3

Als je uit veel verschillende ontwerpen wilt kunnen kiezen, ga dan naar de pagina met het adres https://windowstheme.ru/download.php?view.17. Daar kunt u een geavanceerd installatiepakket downloaden waarmee u personalisatie kunt inschakelen en dat een reeks thema's voor het systeem bevat.

Stap 4

Klik op de knop "Download" op de pagina van de optie die voor u het meest geschikt is. Binnen enkele seconden worden de automatische downloadmodule van het programma zelf en skins geladen. Dubbelklik op het bestand miniinstall.exe om het uit te voeren. Haal het vinkje weg naast "De overeenkomst accepteren en instellen als startpagina" en klik vervolgens op de knop "Nee". Het downloaden van het eigenlijke programmabestand begint.

Stap 5

Wanneer het downloaden is voltooid, verschijnt er een venster op het scherm waarin u wordt gevraagd het bestand uit te voeren. Klik op de knop "Ja" om akkoord te gaan met de installatie van Personalisatie Panel 2.0. Het standaardvenster van de installatiewizard wordt geopend.

Stap 6

Selecteer de optie Standaardinstallatie en klik op Volgende. Ga akkoord met alle aanbiedingen van het programma door op "Ja" en "Volgende" te klikken. Als gevolg hiervan wordt het hulpprogramma geïntegreerd in de shell van Windows 7. Als u het pakket Personalisatie Panel plus thema's hebt gedownload, worden deze ook in de vereiste mappen geïnstalleerd.

Stap 7

Start uw computer opnieuw op via het menu Start. Eenmaal gestart, klik met de rechtermuisknop op een vrije ruimte op het bureaublad om een contextmenu te openen en personalisatie van het uiterlijk van het systeem mogelijk te maken.

Aanbevolen: