Hoe Een Ijzeren Staaf Te Smelten In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Een Ijzeren Staaf Te Smelten In Minecraft
Hoe Een Ijzeren Staaf Te Smelten In Minecraft

Video: Hoe Een Ijzeren Staaf Te Smelten In Minecraft

Video: Hoe Een Ijzeren Staaf Te Smelten In Minecraft
Video: Hoe maak je ijzer in Minecraft . 2024, Mei
Anonim

De ijzeren staaf is een van de belangrijkste materialen in Minecraft. Goedkoop maar duurzaam gereedschap is gemaakt van ijzeren blokken. Er zijn verschillende manieren om aan dit materiaal te komen, maar de gemakkelijkste manier is om ijzererts om een bepaalde reden opnieuw in een oven te smelten.

Grote kist vol ijzeren blokken
Grote kist vol ijzeren blokken

Noodzakelijk

  • - kasseien;
  • - steenkool;
  • - stenen houweel;
  • - fakkels.

instructies:

Stap 1

IJzererts, dat kan worden gesmolten tot blokken, is vrij gebruikelijk in de gamewereld. Niveaus 2 tot en met 61 hebben de hoogste concentratie van dit erts. Dit betekent dat je niet diep onder de grond hoeft te gaan om het te vinden, dit is erg belangrijk in de vroege stadia van het spel. Bovendien kan ijzererts worden gedolven met een stenen houweel.

Stap 2

Als je op expeditie gaat voor dit materiaal, neem dan meerdere stapels fakkels mee (er zitten 64 stuks in een stapel, dit is het maximaal mogelijke aantal items dat in één vak met inventaris, knutselwerk of een kist kan worden geplaatst), meerdere stenen houwelen, een stenen zwaard voor bescherming en meer voedsel. Er is altijd de mogelijkheid dat u tijdens het verkennen van een grot ergens door een stroom water wordt meegesleept en dat uw reis voortduurt. Aders van ijzererts zijn meestal vrij groot, in elke ader van vijf tot (in sommige gevallen) tot vijftien blokken. Vaak bevinden zich ijzer- en steenkoolerts in de buurt, dus probeer na het graven van een ader van hetzelfde type de blokken die er het dichtst bij liggen te verwijderen, dit vereenvoudigt de winning van hulpbronnen aanzienlijk.

Ader van ijzererts
Ader van ijzererts

Stap 3

Nadat je met de buit naar huis bent teruggekeerd, maak je eerst een fornuis, hiervoor plaats je in de werkbankinterface 8 eenheden kasseien, waarbij de centrale cel leeg blijft. Installeer de kachel, open de interface, doe ijzererts in de bovenste gleuf, in de onderste steenkool. Als je veel ijzererts en kolen hebt meegenomen, maak dan wat kachels, zodat het proces sneller gaat. Na een paar minuten opent u de kachel weer en neemt u, terwijl u shift ingedrukt houdt, de ijzeren blokken weg.

Aanbevolen: