Zoek Een Rekenmachine Op Je Computer

Inhoudsopgave:

Zoek Een Rekenmachine Op Je Computer
Zoek Een Rekenmachine Op Je Computer
Anonim

Het Windows-besturingssysteem heeft een rekenprogramma waarmee u berekeningen van verschillende complexiteit kunt uitvoeren en waarden kunt vertalen. Er zijn verschillende manieren om het op uw computer te vinden.

Zoek een rekenmachine op je computer
Zoek een rekenmachine op je computer

instructies:

Stap 1

Standaard wordt na installatie van het besturingssysteem automatisch een snelkoppeling naar de rekenmachine toegevoegd aan het menu Start. Om de applicatie te openen, drukt u op de Windows-toets op uw toetsenbord of op de Start-knop in de linkerbenedenhoek van het scherm en vouwt u alle programma's uit. Klik in de map "Standaard" met de linkermuisknop op het pictogram "Rekenmachine".

Stap 2

Als de snelkoppeling naar de gewenste toepassing niet in het menu Start staat, zoek dan zelf de rekenmachine op in de map waar het oorspronkelijke opstartbestand zich bevindt. Open het item "Deze computer" en selecteer de lokale schijf waarop het systeem is geïnstalleerd. Open de Windows-map om te bekijken. Klik in de submap system32 met de linkermuisknop op het pictogram calc.exe.

Stap 3

Om te voorkomen dat u elke keer zo ver moet gaan om de rekenmachine te starten, kunt u er een snelkoppeling voor maken op de plaats waar u hem gemakkelijker kunt bellen. Om het pictogram op het bureaublad te plaatsen, zoekt u het rekenmachinepictogram op een van de beschreven manieren, klikt u er met de rechtermuisknop op, selecteert u het item "Verzenden" in het contextmenu en het subitem "Bureaublad (snelkoppeling maken)".

Stap 4

Dit pictogram kan ook op de Quick Launch op de taakbalk worden geplaatst. Om dit te doen, verplaatst u de cursor naar het rekenmachinepictogram, houdt u de linkermuisknop ingedrukt en sleept u het pictogram naar rechts van de Start-knop op de taakbalk.

Stap 5

Het omschakelen van de rekenmachine van eenvoudig naar technisch en vice versa gebeurt in het toepassingsvenster. Selecteer in het menu "Beeld" de gewenste optie door erop te klikken met de linkermuisknop. Het invoeren van cijfers, tekens en symbolen kan zowel vanaf het toetsenbord als met de muisknoppen.

Stap 6

Als u de rekenmachine per ongeluk van uw computer hebt verwijderd, kunt u er verschillende versies van vinden op internet. Volg de instructies die bij de bestanden zijn geleverd om de applicatie op uw computer te installeren. U kunt ook een online rekenmachine gebruiken, bijvoorbeeld op de website

Populair per onderwerp