Hoe De Officiële Firmware Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Officiële Firmware Te Verwijderen
Hoe De Officiële Firmware Te Verwijderen

Video: Hoe De Officiële Firmware Te Verwijderen

Video: Hoe De Officiële Firmware Te Verwijderen
Video: Samsung Galaxy Tab E 9.6 T560|T561 How To Unroot/Repair/Unbrick /Flash Original Stock Firmware!! 2024, Mei
Anonim

De procedure voor het wijzigen van de officiële iPhone-firmware wordt gewoonlijk een jailbreak genoemd. De operatie werd volledig legaal verklaard door de beslissing van het Amerikaanse Hooggerechtshof, hoewel Apple de implementatie ervan niet aanmoedigt.

Hoe de officiële firmware te verwijderen
Hoe de officiële firmware te verwijderen

instructies:

Stap 1

Download de redsn0w-hulpprogrammabestanden van de versie die overeenkomt met het gebruikte besturingssysteem en het firmwarebestand van het mobiele apparaat naar uw computer. Al deze bestanden worden vrijelijk op internet verspreid. Pak het gedownloade redsn0w-bestand uit en voer de toepassing uit. Houd er rekening mee dat u de compatibiliteitsmodus van Windows XP moet gebruiken. Om dit te doen, opent u het dialoogvenster met bestandseigenschappen en schakelt u het selectievakje in op het veld "Dit programma uitvoeren in compatibiliteitsmodus". Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken en wacht tot het hoofdscherm van het hulpprogramma redsn0w verschijnt.

Stap 2

Gebruik de knop Bladeren om het pad naar het gedownloade iPhone-firmwarebestand op te geven en wacht tot er een bericht verschijnt dat aangeeft dat de toepassing het firmwarebestand met succes heeft verwerkt. Klik op Volgende en pas de selectievakjes voor de gewenste opties in het volgende dialoogvenster toe. Om de jailbreak-operatie uit te voeren, volstaat het om alleen het selectievakje Cydia installeren aan te vinken. Klik niet op de knop Volgende.

Stap 3

Houd de aan/uit-knop op uw mobiele apparaat ingedrukt totdat de schuifregelaar Uitschakelen verschijnt. Volg de voorgestelde actie en sluit de iPhone aan op uw computer. Klik op de knop Volgende in het toepassingsvenster van redsn0w en houd de aan/uit-knop van het mobiele apparaat drie seconden ingedrukt. Druk op de Home-knop terwijl je de aan/uit-knop ingedrukt houdt. Blijf de startknop ingedrukt houden, maar laat de aan / uit-knop los.

Stap 4

Houd er rekening mee dat deze acties precies op het signaal van de redsn0w-applicatie moeten worden uitgevoerd en dat het niet naleven van de vereiste tijdsintervallen ertoe kan leiden dat de hele procedure moet worden herhaald.

Stap 5

Wacht tot er een bericht verschijnt waarin staat dat verdere acties op het mobiele apparaat zullen worden uitgevoerd en sluit het hulpprogramma af door op de knop Voltooien te klikken. De jailbreak-procedure wordt automatisch uitgevoerd en vereist geen actieve acties van de gebruiker.

Aanbevolen: