Hoe De Slaapstand Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Slaapstand Uit Te Schakelen?
Hoe De Slaapstand Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Slaapstand Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Slaapstand Uit Te Schakelen?
Video: How to Turn Off Sleep Mode on Your Windows 10 2024, April
Anonim

De slaapstand is voorzien zodat op een moment dat de gebruiker lange tijd afwezig is van de computer, het mogelijk is om het stroomverbruik tot een minimum te beperken. Soms zorgt deze modus voor problemen. Lees verder om erachter te komen hoe u dit kunt uitschakelen.

Hoe de slaapstand uit te schakelen?
Hoe de slaapstand uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Ga naar het "Start"-knopmenu, let op "Configuratiescherm". Dubbelklik in het venster dat verschijnt op het pictogram "Voeding". Er verschijnt een venster voor je. Om de slaapstand in het linkergedeelte uit te schakelen, klikt u op de link "De overgang naar de slaapstand configureren". Er verschijnt een venster voor u waarin u de duur van de inactiviteitsperiode kunt configureren, waarna het systeem automatisch in de slaapstand gaat. Om de modus helemaal uit te schakelen, selecteert u "Nooit".

Stap 2

Klik op de link "Geavanceerde parameters wijzigen". U hebt dit nodig om subtiele instellingen te wijzigen, zoals het wijzigen van de energiemodi, die het gedrag van het systeem bepalen in overeenstemming met verschillende situaties, waardoor het nodig is om naar de slaapmodus te gaan, en ook om een timer in te stellen om het systeem uit de slaapmodus te halen.

Stap 3

Schakel de slaapstand uit om ruimte op uw harde schijf vrij te maken. Wanneer het systeem in deze modus gaat, reserveert het automatisch voldoende ruimte voor verschillende soorten bewerkingen. Als deze modus is uitgeschakeld, kan de ruimte die wordt ingenomen door de hiberfill.sis-bestanden worden vrijgemaakt. Volg hiervoor deze stappen.

Stap 4

Ga naar het "Start"-knopmenu, selecteer vervolgens "Programma's", zoek daarin het item "Systeemwerkset" en tenslotte "Schijfopruiming". Er verschijnt een venster voor je. Vink het vakje aan naast 'Sluimerstandbestanden opschonen' en klik op OK. Hiermee worden de bestanden verwijderd en wordt de slaapstand uitgeschakeld.

Stap 5

Ga naar het menu Start-knop, selecteer Uitvoeren. U ziet een opdrachtregelvenster. Om de slaapstand uit te schakelen, voert u het volgende in op de opdrachtregel: powercfg-H OFF. Na deze opdracht wordt de slaapstand uitgeschakeld. Voer schijfopruiming uit zoals beschreven in de vorige paragraaf.

Aanbevolen: