Zo Laad Je Je Laptop Op In De Trein

Inhoudsopgave:

Zo Laad Je Je Laptop Op In De Trein
Zo Laad Je Je Laptop Op In De Trein

Video: Zo Laad Je Je Laptop Op In De Trein

Video: Zo Laad Je Je Laptop Op In De Trein
Video: Vlad and Nikita funny story about hiccups 2024, Mei
Anonim

U kunt de laptopbatterij in een langeafstandstrein opladen via de stopcontacten in coupérijtuigen en SV-rijtuigen. Ze zijn nominaal bedoeld voor mobiele telefoons en elektrische scheerapparaten, maar geleiders interfereren meestal niet met ander gebruik. De complexiteit van de procedure hangt af van de wagen. In moderne is er in elk compartiment een stopcontact, in andere alleen in de gang en bij het toilet.

Zo laad je je laptop op in de trein
Zo laad je je laptop op in de trein

Noodzakelijk

  • - een snoer om een laptop op een stopcontact aan te sluiten;
  • - verlengsnoer (afhankelijk van het type wagen).

instructies:

Stap 1

Laad de laptopbatterij op tot volle capaciteit voordat u op reis gaat. Als u een reserve, verwijderbare batterij heeft, laad deze dan ook op. Deze voorzorgsmaatregel is niet overbodig als zich onderweg problemen voordoen met het opladen.

Stap 2

Neem het snoer dat je laptop verbindt met een stopcontact.

Stap 3

Neem ook een verlengsnoer mee. De lengte van de draad is afhankelijk van de locatie van uw compartiment. In auto's in Sovjet-stijl bevindt de aansluiting in de gang zich meestal dichter bij het midden. De meest afgelegen plaatsen daarvan zijn van 1 tot 4 en van 33 tot 36. In NE respectievelijk 1 en 2 aan het begin van de auto en 17 en 18 aan het einde.

Stap 4

Pak een tee voor het geval iemand anders van de passagiers tegelijkertijd het stopcontact in de rijtuiggang wil gebruiken. Deze voorzorgsmaatregel helpt conflicten te voorkomen.

Stap 5

Steek het laptopsnoer in een stopcontact als je het geluk hebt om in de koets te komen, die er in elk compartiment een heeft.

Stap 6

Gebruik het stopcontact in de gang als je betrapt wordt in een ouderwets rijtuig. Steek het verlengsnoer erin en strek het naar u toe in het compartiment. Anders moet je de hele tijd in de gang of vestibule voor het toilet staan terwijl de batterij wordt opgeladen. Reis je in een gereserveerde zitplaats of in een deelrijtuig, dan is de enige manier om je laptop op te laden aan het stopcontact bij het toilet, dus er is geen keuze. Het is aan jou om te beslissen of je een paar uur op een onhandige plek doorbrengt of je laptop onbeheerd achterlaat.

Stap 7

Raadpleeg de conducteur voor het gelijktijdig aansluiten van meerdere apparaten indien bezet door een andere passagier. Als de conducteur ertegen is, is het beter om niet aan te dringen: hij kent de eigenschappen van de stroomvoorziening van de auto beter. Maar probeer met andere passagiers te onderhandelen om afwisselend gebruik te maken van het stopcontact.

Aanbevolen: