Hoe Maak Je Een Bewegend Beeld?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bewegend Beeld?
Hoe Maak Je Een Bewegend Beeld?

Video: Hoe Maak Je Een Bewegend Beeld?

Video: Hoe Maak Je Een Bewegend Beeld?
Video: BEWEGING fotograferen: zo krijg je DYNAMISCHE foto's | Straatfotografie | Zoom.nl 2024, Mei
Anonim

Met de release van de CS-versie van de populaire grafische editor Photoshop bevat het Adobe-softwarepakket nu de Image Ready-toepassing, waarmee u naast andere handige functies bewegende beelden of animaties kunt maken.

Met Image Ready kunt u bewegende beelden of animaties maken
Met Image Ready kunt u bewegende beelden of animaties maken

instructies:

Stap 1

Om een bewegend beeld te maken, heb je meerdere afbeeldingen nodig, die net iets van elkaar verschillen en beweging op verschillende momenten vastleggen. Laten we bijvoorbeeld een paar frames uit een cultfilm nemen.

Stap 2

Maak een nieuwe map aan en plaats er enkele afbeeldingen in. Nummer ze nu in de volgorde waarin ze op het scherm verschijnen. Alle foto's moeten even groot zijn!

Stap 3

Open Image Ready en kies Importeren - Map en frames in het menu Bestand. Zoek de voorbereide map met afbeeldingen en klik op OK.

Stap 4

U ziet een frame-configuratiescherm en een voorbeeldvenster.

Stap 5

De standaardvertragingssnelheid voor elk frame is 0 sec. Klik op de knop Afspelen / Stoppen om de standaard bewegingsframesnelheid te bekijken. Als de snelheid niet bij u past, kunt u op het frame klikken en voor elk van hen een andere vertragingssnelheid instellen.

Stap 6

Nu kunt u het resultaat als één bestand opslaan. Open hiervoor het menu Bestand - Geoptimaliseerd opslaan als en sla de bewegende afbeelding op in GIF-formaat op uw computer.

Aanbevolen: