Hoe Het IP-adres Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe Het IP-adres Te Wijzigen
Hoe Het IP-adres Te Wijzigen

Video: Hoe Het IP-adres Te Wijzigen

Video: Hoe Het IP-adres Te Wijzigen
Video: Hoe verander je jouw IP-adres op ELK apparaat naar ELKE locatie 2024, Maart
Anonim

Vaak wordt de toegang tot sommige internetbronnen geblokkeerd voor gebruikers met bepaalde IP-adressen. Om het te herstellen, hoeft u alleen het aan u toegewezen adres te wijzigen in een ander adres.

Hoe het IP-adres te wijzigen
Hoe het IP-adres te wijzigen

Noodzakelijk

vaardigheden van een zelfverzekerde pc-gebruiker

instructies:

Stap 1

Open de map met uw netwerkverbindingen. Om dit te doen, klikt u op het menu "Start" en selecteert u het menu-item "Verbindingen" en opent u vervolgens alle beschikbare netwerkverbindingen. Open de eigenschappen van de huidige (verwar het in ieder geval niet met "State"), ga naar het tabblad netwerk en onderaan zie je een kleine tabel met componenten. Klik op de eigenschappen van het internetprotocol door deze met de linkermuisknop te selecteren.

Stap 2

Vink in het venster dat verschijnt het vakje aan naast het gebruik van een specifiek IP-adres. Voer het handmatig in en pas de wijzigingen toe. Wees voorzichtig, deze methode is niet betrouwbaar en kan storingen op internet veroorzaken.

Stap 3

U kunt het IP-adres van uw computer ook wijzigen door opnieuw verbinding te maken, hiervoor klikt u op het pictogram voor de internetverbinding in het vak en selecteert u Uitschakelen. Het is het beste om ook een lokale netwerkverbinding te verbreken. Open hiervoor de lijst met verbindingen en verbreek de verbinding via het contextmenu.

Stap 4

Verwijder de draad van uw netwerkkaart. Wacht een paar minuten, of het beste van alles, start uw computer opnieuw op. Sluit daarna de draad weer aan op de verbindingspoort van de netwerkkaart, maak een LAN-verbinding en controleer of de verbindingstijd en het aantal verkeer zijn gedaald.

Stap 5

Kijk hiervoor bij de eigenschappen. Als er een nieuwe countdown is, dan heb je hoogstwaarschijnlijk een nieuw IP-adres toegewezen gekregen. Deze methode is handig voor degenen die een dynamisch IP hebben geconfigureerd, dat wil zeggen voor de meeste internetgebruikers.

Stap 6

Als u een statisch IP-adres heeft, download dan een geschikt programma voor het gebruik van proxyservers. Installeer het, zoek de server die het gebruikt, verwijder de momenteel actieve en gebruik een van hen als een netmasker om een bron in te voeren die voor jou niet toegankelijk is.

Aanbevolen: