Hoe Onnodig Overschilderen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Onnodig Overschilderen In Photoshop
Hoe Onnodig Overschilderen In Photoshop

Video: Hoe Onnodig Overschilderen In Photoshop

Video: Hoe Onnodig Overschilderen In Photoshop
Video: HOW TO USE NEW OBJECT SELECTION TOOL IN PHOTOSHOP CC 2024, Mei
Anonim

Hoe vaak komt het voor - je kiest belichting, pose, belichting en het resultaat is een uitstekende opname, alleen is het niet duidelijk hoe een vreemde of een ongewenst object erin is gekomen. Het is niet nodig om het frame als beschadigd te beschouwen en het naar de prullenbak te sturen - Photoshop van elke versie zal te hulp schieten.

Hoe overbodig over te schilderen in Photoshop
Hoe overbodig over te schilderen in Photoshop

instructies:

Stap 1

Open de afbeelding met het programma Adobe Photoshop, klik hiervoor eenmaal met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer de gewenste uit de lijst met aangeboden programma's. Wanneer de foto is geüpload, bestudeer deze dan zorgvuldig, het kan zijn dat u niet alleen het object, maar ook de schaduw ervan moet verwijderen.

Stap 2

De eenvoudigste manier om een extra element te verwijderen, is door de foto bij te snijden, maar dit is alleen mogelijk als het onderwerp zich helemaal aan de rand van je afbeelding bevindt. Selecteer in de linker werkbalk het gereedschap Kader. Selecteer alleen het deel van de foto dat u wilt behouden. Het geselecteerde gebied kan worden vergroot of verkleind. Houd de linkermuisknop op de selectierand ingedrukt en sleep omhoog, omlaag, naar rechts of naar links. Druk op Enter om het proces te voltooien.

Stap 3

Gebruik het gereedschap Retoucheerpenseel om onnodige dingen te verwijderen zonder de foto bij te snijden. Zoek in het rechter zijpaneel het patch- of gipspictogram, klik er eenmaal op. Houd alt="Afbeelding" ingedrukt en klik op het gebied dat u wilt kopiëren. Schilder vervolgens voorzichtig over het extra element in je foto. Sla de afbeelding na een paar gelukkige aanrakingen op in pds-indeling. In het geval van een fout is het gemakkelijker voor u om een geslaagde kopie te openen dan om het hele werk opnieuw te doen.

Stap 4

Een andere manier om een onnodig object van de foto te verwijderen, is door een klein gebied naast het object te selecteren, het te kopiëren en het gebied dat niet bij u past ermee te bedekken. Klik hiervoor rechtsonder in het gedeelte "Lagen" met de rechtermuisknop en selecteer "een dubbele laag maken". Zoek vervolgens in de linkerzijbalk het selectiegereedschap "Vierkant", houd na het selecteren van het gebied Ctrl ingedrukt en sleep een deel van de foto naar de plaats die u aan het bewerken bent.

Stap 5

Om ervoor te zorgen dat u over het gebied schildert, mengt u de randen lichtjes met een zachte borstel. Je kunt ze indien nodig lichter of donkerder maken. U vindt deze tool ook in het paneel aan de linkerkant.

Aanbevolen: