Hoe Maak Je Een Proxy Aan?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Proxy Aan?
Hoe Maak Je Een Proxy Aan?

Video: Hoe Maak Je Een Proxy Aan?

Video: Hoe Maak Je Een Proxy Aan?
Video: What is a Proxy Server? 2024, Mei
Anonim

U kunt een router, router, desktopcomputer of zelfs laptop gebruiken om uw eigen proxyserver te maken. De laatste optie is zinvol om rekening mee te houden wanneer meerdere mobiele computers met internet zijn verbonden.

Hoe maak je een proxy aan?
Hoe maak je een proxy aan?

Het is nodig

laptop of vaste pc

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst welke van uw laptops als proxyserver zullen fungeren. Het wordt aanbevolen om hiervoor de krachtigste mobiele computer te kiezen. Houd er ook rekening mee dat deze altijd aan moet staan om de tweede laptop toegang tot internet te geven. Sluit de netwerkkabel van de provider aan op de netwerkkaart van de geselecteerde mobiele computer.

Stap 2

Stel uw internetverbinding normaal in. Verlaat deze verbinding een tijdje en maak een draadloos lokaal netwerk. Windows Seven heeft dit proces veel eenvoudiger gemaakt. Open het Netwerkcentrum door op het netwerkpictogram in het systeemvak te klikken. Ga naar het menu "Draadloze netwerken beheren".

Stap 3

Klik op de knop Toevoegen. Specificeer het type netwerk "computer-naar-computer". Stel een naam in voor uw toekomstige draadloze netwerk, selecteer een beveiligingstype en voer een vrij sterk wachtwoord in. Klik op de knoppen Volgende en Voltooien.

Stap 4

Open de instellingen van uw draadloze netwerkadapter. Selecteer het Internet Protocol TCP / IPv4 en klik op de knop Eigenschappen. Stel het statische IP-adres voor deze adapter in op 176.176.176.1.

Stap 5

Zet nu de tweede mobiele computer aan. Maak verbinding met het draadloze netwerk dat op de eerste computer is gemaakt. Open adaptereigenschappen zoals beschreven in de vorige stap. Voer de volgende parameters in voor de items in het menu dat verschijnt:

176.176.176.2 - IP-adres;

255.255.0.0 - Subnetmasker;

176.176.176.1 - De hoofdgateway;

176.176.176.1 - Voorkeur DNS-server.

Stap 6

Open nu de eigenschappen van de internetverbinding van de eerste laptop. Als je een VPN-verbinding gebruikt om verbinding te maken met je provider, dan zou je twee pictogrammen moeten hebben: lokaal netwerk en internet. Selecteer het internetpictogram. Open het menu Toegang. Sta andere netwerkgebruikers toe deze verbindingen te gebruiken door het vakje naast het eerste item aan te vinken. Voer uw draadloze netwerk in. Sla uw verbindingsinstellingen op.

Aanbevolen: