Philips Xenium Aansluiten Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Philips Xenium Aansluiten Op Een Computer
Philips Xenium Aansluiten Op Een Computer

Video: Philips Xenium Aansluiten Op Een Computer

Video: Philips Xenium Aansluiten Op Een Computer
Video: how to connect 5.1 channel home theatre with computer | कैसे 5.1 hometheatre कोनेक्त करे pc से 2024, Mei
Anonim

Het is vrij gebruikelijk voor eigenaren van Philips Xenium-telefoons om hun apparaten op een computer of laptop aan te sluiten om nieuwe informatie naar hun telefoon te downloaden of verbinding te maken met internet. Het proces om een mobiele telefoon aan te sluiten wordt in detail beschreven in de instructies, maar als u deze niet had, gebruik dan de onderstaande aanbevelingen. Deze handleiding is van toepassing op bijna elk telefoonmodel, inclusief Philips Xenium x518 en Philips Xenium v816.

Philips xenium aansluiten op een computer
Philips xenium aansluiten op een computer

instructies:

Stap 1

Om uw Philips Xenium-telefoon op een laptop of computer aan te sluiten, installeert u dus eerst de speciale Philips Connect-verbindingssoftware op uw pc. Het zou bij je telefoon moeten komen. Zo niet, download het programma dan van de officiële Philips-website.

Stap 2

Sluit vervolgens uw telefoon aan op een van de volgende manieren: USB-kabel, Bluetooth-functie (indien beschikbaar op uw pc) of Poort.

Stap 3

Terwijl uw telefoon is aangesloten, selecteert u het menu-item "Verbinden" in het Philips Connect-verbindingsprogramma. De computer herkent het nieuwe apparaat en installeert automatisch de benodigde stuurprogramma's. Nu kunt u met uw telefoonboek werken, toepassingen en thema's installeren, uw telefoon synchroniseren met uw computer en uw verzameling muziek- en videobestanden uitbreiden.

Stap 4

Als Philips Connect uw apparaat niet herkent, controleer dan de verbinding opnieuw. Zorg ervoor dat de kabel niet defect is of dat Bluetooth op beide apparaten is ingeschakeld.

Stap 5

Als de telefoon nog steeds geen verbinding maakt, stuurt u de instellingen rechtstreeks naar de telefoon via Philips Connect, zodat deze kan worden gedetecteerd en correct kan worden aangesloten. Dit kan via GPRS of 3G.

Stap 6

Als u uw Philips Xenium-telefoon wilt aansluiten op uw laptop of computer om toegang te krijgen tot internet, volg dan de onderstaande stappen. Selecteer in hetzelfde pc-communicatieprogramma "Internetverbinding delen" om de pc de internetverbinding van de telefoon te laten gebruiken.

Stap 7

Als u nog steeds verbindingsproblemen ondervindt, downloadt u gedetailleerde instructies voor uw telefoonmodel van internet of neemt u rechtstreeks contact op met de telefoonfabrikant om na te gaan of uw apparaat defecten vertoont. Probeer daarnaast het Philips Connect-verbindingsprogramma opnieuw op uw pc te installeren - misschien ligt het probleem daarin en niet in de telefoon zelf.

Aanbevolen: