Selectiecriteria Laptop: Gebruikersspecificaties

Inhoudsopgave:

Selectiecriteria Laptop: Gebruikersspecificaties
Selectiecriteria Laptop: Gebruikersspecificaties

Video: Selectiecriteria Laptop: Gebruikersspecificaties

Video: Selectiecriteria Laptop: Gebruikersspecificaties
Video: Detailed Laptop Buying Guide ⚡⚡⚡Ye Video Miss Mat Karna 2024, Mei
Anonim

Vergeet bij het winkelen voor laptops de gebruikerservaring niet. Deze omvatten een aantal kleine aanvullende parameters, die in verschillende mate de prestaties, "levensduur" en bruikbaarheid van de laptop beïnvloeden.

Selectiecriteria laptop: gebruikersspecificaties
Selectiecriteria laptop: gebruikersspecificaties

instructies:

Stap 1

Let op het materiaal en de afwerking van je laptop. De glanzende behuizing ziet er stijlvol uit, maar is vuil: vingerafdrukken en vegen zullen op zo'n oppervlak merkbaar zijn; het matte oppervlak is daarentegen uiterst praktisch.

Stap 2

Beoordeel het toetsenbord. De ergonomie van het toetsenbord is zonder uitzondering een hoofdpijn voor alle fabrikanten. Let bij het kopen op de grootte en locatie van de toetsen, of ze achtergrondverlichting hebben (een grote hulp voor degenen die graag in het donker werken). Na het gebruik van een desktopcomputer van volledige grootte, kan de overgang naar een miniatuurapparaat enige tijd duren om aan te passen en te wennen aan een nieuw toetsenbord.

Stap 3

Controleer de beschikbaarheid van audio- en video-uitgangen op uw laptop en hun nomenclatuur. Als u van plan bent uw apparaat op uw tv aan te sluiten, moet het de juiste connectoren hebben.

Stap 4

Ontdek multimediamogelijkheden. Een ingebouwde microfoon, luidsprekers (en hun locatie), een subwoofer en vooral een webcam zullen de functionaliteit van uw laptop aanzienlijk uitbreiden en u helpen geld te besparen op de aanschaf van extra accessoires.

Stap 5

Tot slot is de betrouwbaarheid van de laptop een belangrijk aspect. Het is onmogelijk om het rechtstreeks in de winkel te verifiëren, dus professionele recensenten komen te hulp. De site rescue.com verzamelt jaarlijks beoordelingen van laptopfabrikanten en volgens de resultaten van 2013 voert Samsung de lijst aan, waarbij ACER de belangrijkste buitenstaander wordt.

Aanbevolen: