Wat Te Kiezen: Smartphone Of Tablet?

Wat Te Kiezen: Smartphone Of Tablet?
Wat Te Kiezen: Smartphone Of Tablet?

Video: Wat Te Kiezen: Smartphone Of Tablet?

Video: Wat Te Kiezen: Smartphone Of Tablet?
Video: How To: Bellfires Gas App installeren op smartphone of tablet 2024, Mei
Anonim

Om niet tevergeefs een aanzienlijk bedrag aan een gadget uit te geven, moet u van tevoren nadenken over de voor- en nadelen van specifieke soorten gadgets, speciaal voor u …

Moet ik een smartphone of een tablet kopen?
Moet ik een smartphone of een tablet kopen?

De keuze tussen een smartphone en een tablet is nogal controversieel, aangezien er in moderne winkels veel toestellen staan die veel mogelijkheden bieden voor een ervaren gebruiker.

Op moderne smartphones en tablets kunt u spelen, lezen, informatie zoeken op internet, werken met documenten en afbeeldingen, enz. Voordat u voor een aankoop betaalt, moet u daarom nadenken over wat u van het apparaat verwacht.

Als er behoefte is aan een compact apparaat dat gemakkelijk in een kleine tas of zak past en waarmee u kunt bellen, internetten, werkdocumenten kunt lezen, kunt u beter op een smartphone met een groot scherm blijven (5- 6 inch). Het is zo'n apparaat dat vrij compact is, maar waarmee je bijna hetzelfde kunt doen als op een tablet.

naar mijn mening, als je op zoek bent naar een universeel apparaat, koop je het beste een smartphone met een groot scherm en de maximaal mogelijke hoeveelheid geheugen, evenals de mogelijkheid om geheugenkaarten aan te sluiten.

Als je veel tijd op internet wilt doorbrengen, films wilt kijken, boeken wilt lezen, met teksten, tabellen en presentaties wilt werken (niet alleen zelfstandig, maar ook laten zien aan collega's, bazen), is een tablet waarschijnlijk meer geschikt voor jou (liefst met een simkaart voor mobiel internet, om niet afhankelijk te zijn van wifi, die niet overal beschikbaar is).

De tablet is handiger in gebruik als je kiest voor modellen met de maximale schermresolutie.

Nou, als je op geen enkele manier kunt beslissen, is de phablet, waar ik eerder over schreef, misschien iets voor jou.

Aanbevolen: