Hoe Koop Je De Beste Laptop?

Inhoudsopgave:

Hoe Koop Je De Beste Laptop?
Hoe Koop Je De Beste Laptop?

Video: Hoe Koop Je De Beste Laptop?

Video: Hoe Koop Je De Beste Laptop?
Video: Hoe kies je de juiste laptop? 2024, Mei
Anonim

Het kiezen van een laptop is een moeilijk, maar best interessant proces. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij de aankoop van dit apparaat, waarvan sommige op het eerste gezicht erg moeilijk te bepalen zijn. Het is erg belangrijk om niet op de woorden van verkopers te letten, maar je te laten leiden door je kennis en drijfveren. Maar om dit te doen, moet u uitgebreide kennis hebben van de eerste verificatie van de prestaties van de laptop. En het gaat niet alleen om de eerste inspectie en werking van de belangrijkste elementen.

Hoe koop je de beste laptop?
Hoe koop je de beste laptop?

Het is nodig

USB stick

instructies:

Stap 1

De allereerste regel is om geen laptop in een winkel te kopen. Als al deze tentoonstellingsapparaten aanwezig zijn, vraag dan om een andere laptop. Sommige mobiele computers kunnen 6-8 maanden worden tentoongesteld. Natuurlijk verslijten veel onderdelen gedurende deze tijd. Vraag in uw bijzijn om de doos met de laptop te openen. Controleer accu en oplader. Ze moeten in aparte zakken worden verpakt.

Hoe koop je de beste laptop
Hoe koop je de beste laptop

Stap 2

Koop geen laptops met geïntegreerde videoadapters. Dit betekent dat de videokaart er niet is, maar dat er alleen een chip is die wordt aangedreven door een processor en RAM. Zelfs als de geheugencapaciteit van een dergelijke videoadapter 1,5 GB is, kun je geen games spelen met hoge systeemvereisten en films van hoge kwaliteit bekijken. Bovendien, als de laptop 3 GB RAM heeft, wordt bij maximale belasting 1,5 GB aan de videokaart besteed.

Stap 3

De optimale laptopspecificaties zijn als volgt:

- Processor: 3-4 cores, waarvan de frequentie hoger is dan 2 GHz.

- 4 GB RAM.

- Videokaart met 1 GB geheugen.

- 320-500 GB ruimte op de harde schijf.

- Display diagonaal 15,6 inch. Met deze eigenschappen kun je zonder problemen je favoriete games spelen, video's van hoge kwaliteit bekijken en met je laptop werken.

Stap 4

Zet de laptop in de winkel twee keer aan: controleer de batterij en oplader. Neem een USB-stick met videospeler en high-definition film mee. Installeer de speler en start het videobestand. Zorg ervoor dat de video wordt afgespeeld zonder beeldvervorming. Controleer op geluid en werking van de Wi-Fi-adapter.

Stap 5

Laat de laptop ongeveer een uur aan staan. Voel de onderkant van het apparaat. Het mag niet heet zijn en er moet warme lucht van 30-40 graden uit de ventilatieopeningen komen. Als aan een van deze voorwaarden niet wordt voldaan, heeft de laptop een slecht koelsysteem, waardoor de kans op oververhitting en schade aan het apparaat groter wordt.

Aanbevolen: