Routebeschrijving In Garmin

Inhoudsopgave:

Routebeschrijving In Garmin
Routebeschrijving In Garmin

Video: Routebeschrijving In Garmin

Video: Routebeschrijving In Garmin
Video: Routes plannen met Garmin Connect 2024, Mei
Anonim

De auto is een betrouwbare vriend en helper geworden. Wie veel reist, wordt geconfronteerd met het probleem van het vinden van de juiste weg of het vinden van de beste route. Elke extra kilometer, en zelfs op een slechte weg, is immers een verspilling van geld en tijd.

Routebeschrijving in Garmin
Routebeschrijving in Garmin

instructies:

Stap 1

Een auto-navigator zal helpen om dit probleem het hoofd te bieden. Met zijn hulp is het gemakkelijk om door het terrein te navigeren en de meest optimale route te kiezen. De Garmin navigator is erg populair onder automobilisten. Het is een veelzijdig apparaat dat is ontworpen voor een grote verscheidenheid aan gebruikers met verschillende vereisten. Deze navigator bevat ontgrendelde kaarten van heel Europa. Deze navigator is eenvoudig te gebruiken in combinatie met een PDA of laptop, waardoor u het dekkingsgebied kunt vergroten en snel het gewenste punt op de kaart kunt vinden.

Stap 2

Om een route in de navigator in te stellen, selecteert u op de kaart het vertrekpunt, de bestemming en op het geselecteerde deel van de route verschillende tussenliggende punten via geografische coördinaten. Extra punten helpen de hele route te verbinden. Aangezien de kaarten vaak scheef en onnauwkeurig zijn, plan een route langs de hoofdwegen, alleen in dit geval vermijd je de weg die op de kaart staat, maar in het echte leven is deze al lang verlaten.

Stap 3

Stel de geselecteerde punten in uw navigator in met behulp van geografische coördinaten. Voer breedte- en lengtegraad in. Als de routecatalogus al in de navigator is geladen, selecteert u gewoon degene die u wilt. Het zal u helpen bij het kiezen van de gewenste route en de zoekfunctie op naam. Het is voldoende om de benodigde zoekobjecten in de zoekmachine in te voeren en op OK te klikken. Plaats de resultaten op de navigatorkaart.

Stap 4

Als uw navigator een lijst met adressen heeft, voert u het gewenste adres in. De zoekmachine selecteert het gewenste object. De navigator berekent automatisch de route. Voer voor een nauwkeurigere route snelheid, tijd (bij benadering), afstand in. Stel de routeberekening niet in op de kortste afstand, maar op de kortste tijd. Schakel tijdens het rijden de stembegeleiding van uw navigator in. Ze helpen je om op koers te blijven.

Stap 5

Zelfs waterkaarten (Garmin BlueChart) werken prima in Garmin-navigators. Alle aanduidingen en symbolen op de kaart zijn zichtbaar. Dit type navigator kun je meenemen op een zeereis, maar je kunt je er beter niet aan overgeven.

Aanbevolen: