Hoe Pdf Naar Doc Te Vertalen

Inhoudsopgave:

Hoe Pdf Naar Doc Te Vertalen
Hoe Pdf Naar Doc Te Vertalen

Video: Hoe Pdf Naar Doc Te Vertalen

Video: How to Translate a PDF to Any Language 2022, November
Anonim

Vaak is het nodig om het pdf-bestand te bewerken. Bijvoorbeeld als u de informatie die erin staat wilt gebruiken. In dit geval komt een converter of een tekstherkenningsprogramma ons te hulp. Het verdient de voorkeur om een ​​herkenner te gebruiken. Hoewel het proces bij het werken ermee iets gecompliceerder en tijdrovender is, biedt het een veel nauwkeurigere conversie dan een eenvoudige converter.

Hoe pdf naar doc te vertalen
Hoe pdf naar doc te vertalen

instructies:

Stap 1

Download en installeer een tekstherkenner. Het is raadzaam om een ​​ABBYY-product te gebruiken, omdat het een groot aantal talen ondersteunt en in staat is om na conversie een document te verzenden, waarbij de structuur van het originele document exact wordt herhaald.

Stap 2

Open het bestand via een tekstherkenningsprogramma. Gebruik hiervoor het menu "Bestand" of sleep het bestand gewoon naar het geopende dialoogvenster. Wacht tot het document klaar is met verwerken.

Stap 3

Selecteer de gebieden die u wilt verwerken. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het geopende document en selecteer de optie "Alle herkenningsgebieden en tekst verwijderen" en selecteer vervolgens handmatig de tekst die u wilt herkennen. Begin met het verwerken van het bestand.

Stap 4

Nadat het proces is voltooid, selecteert u het type bestand waarnaar u het document wilt overbrengen. Dit wordt een Microsoft Word-document. Selecteer de vorm waarin het document moet verschijnen - in de vorm van een exacte kopie, in de vorm van een bewerkbare kopie of in vaste tekst. Wacht tot het einde van het overdrachtsproces. Na voltooiing zal het gemaakte document zichzelf openen.

Populair per onderwerp