Een Snelpaneel Instellen In Opera

Inhoudsopgave:

Een Snelpaneel Instellen In Opera
Een Snelpaneel Instellen In Opera

Video: Een Snelpaneel Instellen In Opera

Video: Kadaza instellen als startpagina in Opera [NL] 2022, December
Anonim

Het snelle paneel van de Opera-browser, geliefd bij veel gebruikers, is een browsertabblad met visuele bladwijzers die u kunt toevoegen of verwijderen. U kunt een achtergrondafbeelding voor het Express-paneel kiezen, het vereiste aantal bladwijzers erop instellen.

Een snelpaneel instellen in Opera
Een snelpaneel instellen in Opera

instructies:

Stap 1

Om het snelkiesnummer aan te passen, klikt u op het "+"-teken in de tabbladbalk en voegt u een nieuw tabblad toe. Het Express-paneel wordt voor u geopend, waarop u op de knop "Instellingen" in de rechterbovenhoek van het venster moet klikken.

Stap 2

Begin met het kiezen van een achtergrond voor het paneel door op de knop Bladeren te klikken. Specificeer het pad naar de achtergrondafbeelding op uw computer, klik op "Openen" en stel vervolgens de gewenste waarde in de lijst in: "Fit", "Stretch", "Tile" of "Center". De afbeelding wordt gepositioneerd volgens de geselecteerde instellingen. De achtergrondafbeelding kan op elk moment worden uitgeschakeld door het selectievakje uit te schakelen.

Stap 3

Selecteer het aantal kolommen voor visuele bladwijzers op het Opera Express-paneel door het gewenste aantal in de lijst in te stellen. Het aantal kolommen kan van 2 tot 7 zijn. Nadat de maximale waarde is geselecteerd, worden 7 kolommen horizontaal geplaatst en het aantal rijen zal variëren afhankelijk van de toegevoegde bladwijzers.

Stap 4

Klik in een leeg gebied van het paneel om het voorkeurenvenster te sluiten. Klik op een lege bladwijzer en voer het adres in van de webpagina waarvoor u een visuele bladwijzer wilt instellen. Als u het adres van een bladwijzer wilt wijzigen, klikt u er met de rechtermuisknop op, selecteert u de opdracht "Bewerken" en voert u een nieuw adres in.

Populair per onderwerp