Hoe Maak Je Een Startend Snelpaneel In Opera

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Startend Snelpaneel In Opera
Hoe Maak Je Een Startend Snelpaneel In Opera

Video: Hoe Maak Je Een Startend Snelpaneel In Opera

Video: Hoe Maak Je Een Startend Snelpaneel In Opera
Video: Webböngészés Opera segítségével 2024, Mei
Anonim

De Opera-browser was de eerste internetbrowser met het Express Panel. Dit is een op zichzelf staande pagina met een reeks afbeeldingslinks die het meest worden gebruikt door een websurfer van sitepagina's. Met standaardinstellingen tonen moderne versies van Opera elke keer dat de browser start een express-paneel, maar als de gebruiker de instellingen heeft gewijzigd, is het gemakkelijk om deze startpagina opnieuw te maken.

Hoe maak je een startend snelpaneel in Opera
Hoe maak je een startend snelpaneel in Opera

instructies:

Stap 1

Start Opera en open vervolgens het hoofdmenu - dit kan worden gedaan door op de knop met de afbeelding van de helft van de letter "O" te klikken, of door op een van de twee alt="Image"-knoppen op het toetsenbord te drukken.

Stap 2

Ga naar het gedeelte "Instellingen" en selecteer "Algemene instellingen" - dit is de bovenste regel in de lijst. Hiermee wordt een venster met vijf tabbladen geopend dat de browservoorkeuren bevat. Om toegang te krijgen, kunt u in plaats van het menu ook "sneltoetsen" gebruiken - aan deze actie is een combinatie van alt="Afbeelding" + F12 toegewezen.

Stap 3

De gewenste instelling - een vervolgkeuzelijst - wordt aan het begin van het tabblad "Algemeen" geplaatst dat standaard wordt geopend, direct onder de regel met de tekst "Specificeer wat de browser moet doen bij het opstarten". Vouw de lijst met opties uit en doe wat in deze regel wordt gevraagd - selecteer "Open Speed Dial".

Stap 4

Als het vereiste item niet in de vervolgkeuzelijst staat, zijn tabbladen in de browser uitgeschakeld. Om deze functie in hetzelfde venster van de hoofdinstellingen te activeren, gaat u naar het tabblad "Geavanceerd". Het bestaat uit secties, die elk worden geopend door de overeenkomstige regel in de lijst aan de linkerrand van het venster te selecteren. Selecteer de regel "Tabs".

Stap 5

Een van de belangrijkste instellingen van deze sectie is degene die je nodig hebt. Klik daarom niet op de knop "Tabbladen aanpassen" om een extra set instellingen te openen. Het selectievakje "Venster openen zonder tabbladen" is verantwoordelijk voor het weergeven van tabbladen - dit is het tweede bedieningselement van boven in het extra paneel. Haal het vinkje weg en klik op OK.

Stap 6

Helaas verschijnt de vereiste regel direct na de vorige stap niet in de vervolgkeuzelijst op het tabblad Algemeen. U moet het instellingenvenster sluiten door op de knop OK te klikken en het vervolgens opnieuw te openen en de gewenste wijziging aan te brengen in de opstartinstelling van Opera, dat wil zeggen, herhaal de tweede en derde stap.

Aanbevolen: