Hoe Bedenk Je Een Clannaam?

Inhoudsopgave:

Hoe Bedenk Je Een Clannaam?
Hoe Bedenk Je Een Clannaam?

Video: Hoe Bedenk Je Een Clannaam?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Change Name in Clash of Clans Second and 3rd time(2021) With 100 % Proof(Android/iOS) 2023, Februari
Anonim

MMORPG's spelen een prominente rol in de hedendaagse game-industrie. Lineage II, Aion, World of Warcraft, EVE-online en andere games van dit genre hebben tientallen miljoenen gebruikers over de hele wereld. Een van de belangrijkste kenmerken van dit soort games is hun sterke sociale component, als gevolg van de behoefte aan constante interactie tussen spelers om gamedoelen te bereiken. Als gevolg hiervan hebben moderne MMORPG's een ontwikkeld clan- of gildesysteem waarmee je een in-game gemeenschap kunt vormen van mensen die zich inzetten voor dezelfde ideeën. Veel clans hebben hun eigen lange geschiedenis en heldere symbolen. Er zijn ook grote communities die hun invloed over verschillende games hebben verspreid. In de regel hebben ze een unieke clannaam die hen op elke server onderscheidt. Daarom besteedt elke toekomstige clanleider veel aandacht aan de vraag hoe hij een clannaam kan bedenken die een helder visitekaartje van zijn gemeenschap zou worden.

Hoe bedenk je een clannaam?
Hoe bedenk je een clannaam?

Het is nodig

Webbrowser, internetverbinding

instructies:

Stap 1

Markeer de kenmerken van de toekomstige gemeenschap. Bepaal de richting van de clan. Zal het gericht zijn op landbouw of PVP. De opvallende kenmerken van de clan zijn onder meer de RP-oriëntatie of mono-race, als het spel een systeem van races heeft.

Stap 2

Bepaal het type clannaam dat je wilt. Of het nu gaat om een ​​nogal abstracte naam of een naam die de clan kenmerkt. Een abstracte naam als Rise Of Abyss, Tribunal, MyWay is goed, want wanneer de prioriteiten veranderen, de richting van de activiteiten van de clan, en zelfs wanneer de gemeenschap naar een ander spel verhuist, blijft het relevant en goed herkenbaar. Aan de andere kant kan een naam die de clan goed beschrijft, extra spelers aantrekken.

Stap 3

Overweeg aanvullende kenmerken van de clannaam. Denk na over de maximale lengte van een titel. Lange namen kunnen ruimer zijn, maar ze zijn niet altijd eufonisch. Bovendien hebben de meeste games beperkingen op de lengte van titels. Bepaal wat het maximum aantal woorden in de titel mag zijn. Bepaal hoe emotioneel het moet zijn. Misschien wil je dat de clannaam op een bepaalde manier met een bepaalde letter of klank begint. Veel kleine dingen kunnen het verschil maken.

Stap 4

Maak een lijst met woorden die in een clannaam kunnen worden gebruikt. Om dit te doen, kunt u woordenboeken van vreemde woorden, vertaaldiensten zoals translate.google.com, woordenboeken van synoniemen gebruiken. Als gevolg hiervan zou er een kleine lijst moeten zijn voor elke positie van elk woord in de titel.

Stap 5

Verzin een paar clannamen. Combineer woorden uit lijsten. Kies je favoriete en welluidende namen. Zet ze op een aparte lijst.

Stap 6

Controleer de uniciteit van de clannamen. Gebruik zoekmachines zoals Google om de uniciteit van de verzonnen namen te controleren. Voer namen in tussen dubbele aanhalingstekens als uw zoekterm om ervoor te zorgen dat exacte overeenkomsten worden gevonden. Als u een unieke naam wilt hebben, verwijder dan items uit de lijst met namen die via zoekmachines zijn gevonden.

Stap 7

Selecteer een naam die aan de clan moet worden gegeven. Selecteer er een uit de resterende lijst met namen, die aan de clan wordt gegeven.

Populair per onderwerp